Prisen er banket i bund på banebrydende elektrisk Nissan

2. februar 2024
Nissan Ariya

NISSAN – Motorjournalisterne hos FDM blev imponeret, da de for nylig testede det mest moderne svar på en elektrisk Nissan – nemlig Nissan Ariya. Nu kan den store elbil fås fra 279.900 kroner hos Autocentralen, hvilket må siges at være en endog meget skarp pris.

Nu har Autocentralen og Nissan smidt lidt af en joker ind på markedet for elbiler, idet den roste Nissan Ariya er blevet udstyret med noget af en prisnedsættelse.

Den store luksuriøse elbil kan nu fås fra 279.900 kroner i den billigste version, som er udstyrsvarianten Engage. Tilbuddet gælder lagerbiler til og med udgangen af marts 2024 – og det handler om udgaven med et 63 kWh batteri, der resulterer i en WLTP-rækkevidde på op til 404 kilometer.

Ønskes samme udstyrsvariant med en 22 kW oplader samt et større batteri på 87 kWh, der giver en rækkevidde op til 536 km (WLTP) så er startprisen nu på 344.900 kroner. Dette gør den store Nissan til et af de bedste køb i det stærkt konkurrenceprægede C-SUV-segment.

Den store elbil er allerede ganske populær herhjemme – i skrivende stund kører der cirka 1350 eksemplarer rundt med danske nummerplader. Og med de nye skarpe priser tyder alt på, at bilen kun vil blive endnu mere populær.

Mulighed for billig privatleasing

Nissan Ariya Engage har alt i sikkerhedsudstyr, der har sikret fem stjerner i EuroNCAP. Herudover kommer et væld af komfortudstyr, så som to 12,3 tommer digitale skærme med swipe funktion, nøglefri betjening, adaptiv fartpilot, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, navigation, LED for-og baglygter og fuldautomatisk fjernlys.

Og så er der naturligvis mulighed for 130 kW lynladning. Med andre ord er Nissan Ariya en stor, luksuriøs crossover elbil, der tilbyder stor værdi for pengene.

Ønsker man privatleasing i stedet for køb, kan Nissan ARIYA Engage nu leases fra 4.195 kroner per måned med bare 4.995 kroner i udbetaling (med 63 kWh batteri og 22 kW oplader). For kun 400 kroner mere per måned kan der opgraderes til et 87 kWh batteri. Leasingperioden er på 36 måneder.

Læs alle detaljerne – og alt det med småt – her.

Nissan Ariya blev nummer tre ved Årets Bil i Europa