Odense lægger asfalt til Danmarks største bilmesse

15. august 2022
Der bliver drift for alle pengene

BILMESSE – Der er nok at se på, når Auto Show slår portene op til Danmarks største bilmesse. Det foregår i Odense Congress Center på lørdag og søndag den 20. og 21. august. Der forventes langt over 20.000 besøgende.

Der er god grund til at rulle en tur til den fynske hovedstad i den kommende weekend. For første gang siden 2019 løber Danmarks største bilmesse af stabelen, og det foregår lørdag og søndag den 20.-21. august i Odense Congres Center.

Auto Show breder sig denne gang over fire store haller samt et udendørs drift-område. Inden for er der forskellige messestande, hvor det primært er specialbiler og sportsvogne, der udstilles.

Der vil også være udstillinger med samlerbiler, klassikere, veteranbiler og nye biler – men desuden er der også stande med forskelligt udstyr til biler. Endelig er der i år tilføjet et helt nyt element, nemlig e-sport med fokus på motorsport.

Når biler skal køre sidelæns

Det store areal udenfor skal bruges til den særlige disciplin drift, der i bund og grund handler om at få en bil til at køre mest muligt sidelæns, hvilket resulterer i dækslid og rødudvikling, som kan få en hvilken som helst pyroman til at drømme sødt.

Motor-Mille er også med

Og apropos søde drømme… Hvis man er bare en kende interesseret i hestekræfter, motorlarm og labre modeller, så er der i dén grad noget at komme efter hos Auto Show.

Blandt andet har Aston Martin-importøren meldt sin ankomst – og en række andre supersportsvogne har også sat GPS’en på Odense i næste weekend. Du kan se hele programmet her – og købe billetter i forsalg her.

Der er lækre modeller i massevis

Autocentralen har desuden en konkurrence om billetter kørende på vores Facebook-side, som du finder her. Den udløber dog onsdag den 17. august.