Nyt Cupra-bilhus bliver indviet i Esbjerg

8. januar 2023

CUPRA – I den kommende weekend er der åbningsfest hos Autocentralen i Esbjerg, hvor afdelingen med fremadstormende bilmærke Cupra bliver indviet. Der er rekvireret en pølsevogn – og der er stærke tilbud i rå mængder.

Det nye år er godt i gang, og for anden weekend er der åbent hus hos Autocentralen i Esbjerg, som forhandler Volkswagen, Skoda og Seat. Og nu også Cupra. For det er netop anledningen til, at bilinteresserede inviteres indenfor lørdag og søndag mellem klokken 11 og 16.

– Vi er blevet færdige med vores Cupra-hal, og det skal selvfølgelig fejres med pomp og pragt og en række skarpe tilbud, fortæller Jannik Simonsen, der er filialchef i det store bilhus på Skagerrakvej.

Cupra-mærket er for nyligt blivet skilt ud fra Seat, der i forvejen er en del af Volkswagen-gruppen.

– Det har vist sig at være en stor succes med Cupra, som har sendt flere succesfulde modeller på markedet. Blandt andet den flotte Cupra Formentor og den rappe elbil Cupra Born. Vi glæder os til at vise de nye lokaler frem, pointerer han.

Få 15.000 kroner for din gamle bil

I forbindelse med Cupra-indvielsen er der rekvireret en pølsevogn, så den værste sult kan holdes i ave. Og så har Autocentralen Esbjerg lavet en lang række tiltag, som helt klart er værd at køre efter.

– Vi garanterer, at du får mindst 15.000 kroner for din brugte bil, uanset stand, hvis du i stedet køber en anden brugt bil hos os, og du vælger at få købet finansieret gennem os. Du kan kalde det en skrotpræmie. Hvis du nu ikke har en gammel bil, som du skal af med, så kan du også vælge at få gratis ekstraudstyr for 10.000 kroner med i handlen. Det kræver ligeledes, at bilen finansieres gennem Autocentralen, fortæller filialchefen.

Han har et stort udvalg af nyere brugte biler i forretningen, som er klar til at blive handlet til skarpe priser.

– Vi har over 100 brugte biler stående, som kan leveres omgående. Så det er bare med at møde op, så er der gode muligheder for at gøre en god handel, understreger Jannik Simonsen.

Cupra Born får fem stjerner

Få et glimt af det elektrisk ”rugbrød”

Også på de nye biler i huset – Volkswagen, Skoda, Seat og Cupra – er der adskillige tiltag.

– Volkswagen har lavet et samarbejde med Clever, hvilket betyder, at de tilbyder et halvt års gratis strøm i forbindelse med køb af enten en Volkswagen ID. 4 eller ID. 5. Samtidig får du også tilbudt en ladeboks derhjemme, så det er altså et ret godt tilbud, påpeger filialchefen.

Som noget helt særligt kan man se Årets Bil i Danmark 2023 i forretningen i weekenden. Det er det elektrisk ”rugbrød” Volkswagen ID. Buzz, der er ventet med spænding.

– Hos Skoda tilbyder vi udstyr for op til 33.000 kroner med i prisen, hvis man investerer i en Blackline-version af enten Skoda Kamiq eller Skoda Scala, og hos Seat er der lavet en god pris på privatleasing af enten Seat Ibiza eller Seat Arona, forklarer Jannik Simonsen.

I forbindelse med Åbent Hus-arrangementerne tilbyder Autocentralen også mulighed for udvidet garanti ved køb af nyere brugt bil, ligesom man med fordel kan tegne et serviceabonnement, så man fremadrettet slipper for uforudsete udgifter.

Elektrisk Cupra klar til 2024