NYHED – Nyt og forbedret Autoriseret Basisabonnement

1. september 2021
Autocentralen Vejle, Bugattivej 4, 7100 Vejle

Hos Autocentralen er det fra 1. september muligt for VW, SEAT, CUPRA, ŠKODA og AUDI ejere at tegne et Autoriseret Basisabonnement, uanset hvornår og hvor bilen sidst har fået et service. Bliv kontaktet af vores servicerådgiver nedenfor.

Hidtil har det kun været muligt at tegne et abonnement, hvis din bil havde været til service indenfor de seneste 3 måneder. Dette laver Autocentralen nu om på. Som de første i Danmark, kan vi nu tilbyde et Autoriseret Basisabonnement til alle vores Volkswagen, SEAT, CUPRA, ŠKODA og AUDI kunder – UANSET hvornår og hvor bilen sidst har været til service.

Som et kirsebær på toppen af den gode nyhed, tilbydes alle nuværende og fremtidige kunder af Autoriseret Basisabonnement helt eksklusivt 15% rabat hos Autocentralen, når som helst på øvrige værkstedsfakturaer, dette gælder f.eks tændrør, bremser, filtre, tandrem eller andet.

Du kan læse mere om Autoriseret Basisabonnement nedenfor eller på siden her, hvor du også kan læse om Autoriseret Serviceabonnement og Autoriseret Service- & Reparationsabonnement.

Få flere informationer omkring vores Autoriseret Service Abonnementer

"*" indikerer påkrævede felter

Name*

Hvad er et Autoriseret Basisabonnement?
Et Autoriseret Basisabonnement er en abonnementform, hvor du betaler et fast beløb, der så dækker fastsatte services på din Volkswagen, SEAT, CUPRA, Audi eller Škoda.

Du kan tegne et Autoriseret Basisabonnement til din Volkswagen, SEAT, CUPRA, Audi eller Škoda, hvis den er ældre end 2 år regnet fra 1. indregistrering, og umiddelbart efter et autoriseret serviceeftersyn.

Hvad dækker et Autoriseret Basisabonnement?
Et Autoriseret Basisabonnement dækker arbejdsløn til det af producentens fastsatte service, samt motorolie og oliefilter til din Volkswagen, SEAT, Audi eller Škoda.

Abonnementet omfatter tillige efterfyldning af motorolie og sprinklervæske mellem serviceeftersyn.

Kan jeg ændre mit Autoriserede Basisabonnement efter oprettelsen?
Det er altid muligt løbende at justere på periode og kilometer på dit eksisterende Basis abonnement. Det er ikke muligt at opgradere til et Autoriseret Serviceabonnement eller et Service- og Reparationsabonnement, da disse skal oprettes inden bilen er 2 år, regnet fra 1. indregistrering.