Læs mere om den flotte Skoda Enyaq her

18. august 2021

Ønsker du at vide mere om Skodas bud på en elbil, så læs nedenstående.
FDM har analyseret Skoda Enyaq, og her får du deres analyse af bilen

Hvis du ønsker dig en af de bedste elbiler på markedet, så er Enyaq’en et godt bud på dette. Skoda nærmer sig VW på kvalitet med deres nyeste skud på stammen.

Hvordan er pladsen i den nye Enyaq?

Her excellere Skoda i forhold til andre biler på markedet. Du for en hidtil uset luksusfornemmelse når du ser omkring dørsider og instrumentbordet.
Førhen har Skoda Superb været rost for god plads, men her overhaler Enyaq modellen med flere klasser. Der er store rudearealer, hvilket giver god lys i kabinen, samtidig giver det et godt udsyn når du skal orientere dig i trafikken.

Ligesom i søstermodellen, er der meget benplads – hvilket ses i udformningen af bunden, som er flad hele vejen over, så der er god plads til tre personer på bagsædet.
Derudover har Skoda lavet en smart detalje på bagsæderne. Her har de lavet et sovebeslag  på hovedstøtterne, som gør det mere behageligt at få en lur på de lange ture.

Hvad er værd at vide om den nye Skoda Enyaq 80 Sportline:

Bilen har en rækkevidde på op til 521 kilometer på en fuld opladning og har en topfart på 160 km/t. Bilen accelerer fra 0 – 100 km/t på 8,7 sekunder.
Bilen har en baghjulstrukket elmotor som har 204 hk. og har en køreklar vægt på 2.149 kg.

Bilen kan købes med et abonnement fra Clever, som giver dig ubegrænset kørsel for kun 749 kr./md. Her kan du lade på alle Clevers ladestandere i Danmark.
Abonnementet giver dig ubegrænset opladning, og med startpakken inklusive Clevers ladeboks hjemme, kan du stå op til fuldt opladet batteri hver morgen.
Du kan læse mere om Clever her.

Hvordan kører Skoda Enyaq?

Som tidligere skrevet så er Skoda Enyq en tung elbil med masser af plads. Hvilket også medfører meget rolige bevægelser når du er ude at køre. Bilen kører dermed fortrinligt på de lange ture, med meget lidt dækstøj og god comfort bag rattet.

Hvis du ønsker en bil der skal kunne accelerere hurtigt fra andre biler, så skal du ikke vælge Skoda Enyaq. Hvis du dog ønsker en bil der cruiser afsted på vejene, så er bilen helt perfekt. Motoren yder 204 hk og trækker fint.
Da bilen er baghjulstrukket, giver det ingen udfordringer i det våde vejr. Derudover gør baghjultrækket også at forhjulene kan dreje skarp, og venderadiussen imponerer når man tager størrelsen på bilen i betragtning.

Er du blevet mere nysgerrig på Skoda Enyaq og ønsker at høre mere omkring bilen, så er du altid velkommen til at komme ind i vores butikker og få en snak med os.
Ønsker du at læse mere omkring bilen, så kan du gøre det her.