Jubilar er klar til 20 år mere hos Autocentralen

30. november 2023
Reservedelschef Kenny Jørgensen er klar på 20 år mere hos Autocentralen

AUTOCENTRALEN – Faktisk har reservedelschefen i Vejle været med helt siden 2000 – men en afstikker betyder, at det samlet set er blevet til et 20 års jubilæum for Kenny Jørgensen. Og han er klar til 20 år mere hos Autocentralen.

Det er lidt af en milepæl, som reservedelschef Kenny Jørgensen fra Autocentralen Vejle netop har rundet: 20 års jubilæum, hvoraf de 17 har været med titel af netop reservedelschef.

– Man forstår jo ikke helt, hvor årene bliver af, men omvendt ser jeg jo på det på den måde, at jeg er rigtig glad for at være en del af Autocentralen. Ellers havde jeg nok fundet noget andet, fortæller Kenny Jørgensen.

Han blev som 20-årig ansat som reservedelsekspedient hos Automobilhuset på Fynsvej i Kolding, der siden skiftede navn til Autocentralen. Det var tilbage i 2000 – og tager vi regnemaskinen i ed, er det jo oplagt, at der har været en kort afstikker undervejs.

Autocentralen Vejle 2024

De to årtier i Autocentralen-koncernen har bragt Kenny Jørgensen vidt omkring i regionen. Efter en periode i Kolding blev han en del af Tegllund-bilhuset i Vejen – dét, der i dag er Autocentralen Vejen.

Vigtigt at være en del af holdet

– Siden kom jeg til forretningen på Vejlevej i Fredericia, som også hed Tegllund på det tidspunkt. Tegllund var allerede dengang blevet en del af Autocentralen, men der gik nogle år, får navnet blev droppet, forklarer Kenny Jørgensen.

Han rykkede sit arbejdsmæssige liv til Vejle i 2017 på den nuværende matrikel, Bugattivej 4 – og her har den skarpe reservedelschef haft sin daglige gang siden.

– Selv om jeg er chef af titel, så er det vigtigt for mig, at jeg er en del af holdet. Så jeg sidder ikke kun bag skrivebordet, men er ofte at finde på vores store reservedelslager. Det er vigtigt for mig, at jeg holder mig skarp, påpeger Kenny Jørgensen.

Autocentralen Vejle har autoriseret service af fire bilmærker – Cupra, Seat, Skoda og Volkswagen – og derfor er der rigeligt med stumper at holde styr på.

– Heldigvis har jeg mange virkelig gode kolleger, som er med til at skabe både en god stemning og et suveræn sammenhold her på arbejdspladsen. Det betyder alt, understreger Kenny Jørgensen, der melder, at han er helt klar til 20 år mere hos Autocentralen.

Reservedelschef Kenny Jørgensen