Hyundai Tucson giver plug-in-konkurrenterne baghjul

21. april 2022
Hyundai Tucson giver plug-in-konkurrenterne baghjul

HYUNDAI – Bilbasen har testet Hyundai Tucson PHEV (plug-in hybrid) op mod to andre populære modeller i klassen – og her er den store Hyundai kåret som klar testvinder. Hyundai PHEV vinder stortesten, og Bilbasen konkluderer blandt andet, at Hyundai Tucson er en “Velkørende, rummelig og lækker SUV – som kommer til fornuftige priser”.

Hyundai har høstet stor anerkendelse og ros fra både bileksperter, anmeldere og ikke mindst kunderne for den elektrisk Hyundai Ioniq 5, der både er kåret som Årets Bil i Danmark 2o22 og 2022 World Car of the Year. Men det er ikke kun på det fuldelektriske område, at Hyundai får anerkendende klap på skulderen. Seneste nye er, at Hyundai Tucson PHEV vinder stortest på et bilsite.

På Bilbasens hjemmeside har redaktionen lavet en test af de større plug-in hybrid-modeller Ford Kuga, Kia Sportage og Hyundai Tucson. Hvor førstnævnte var den bedst sælgende bilmodel i 2021, så har de to sydkoreanske modeller stille og roligt kørt sig ind i danskernes hjerter, og især Hyundai Tucson er blevet en ganske kapabel succes.

Hyundai Tucson PHEV vinder stortest

Den store bil bliver af Bilbasen betegnet som “lækker”:

Lækker og elegant indretning

“Lækker er den nemlig, Tucson. Det gode er, at man ikke vælter økonomien ved at vælge en bedre udstyret udgave – Essential med de ting (med undtagelse af LED-forlygter, desværre) som Pure mangler, og meget mere til, koster 345.000 kr. Og så får man en SUV, der ikke bare ser dyr ud, men som også har en lækker og elegant indretning.”.

Konklusionen i Bilbasen-testen er klar. Ford Kuga PHEV ender på tredjepladsen og Kia Sportage PHEV indtager andenpladsen, hvilket altså efterladeren stensikker førsteplads til Hyundai Tucson PHEV.

Her er en del af konklusionen fra Bilbasen:

“Hyundai Tucson PHEV vinder stortesten, fordi den kommer med rigtig god værdi for pengene. Der er enkelte huller i udstyret, og en ting som el-betjent bagklap burde være standard i den testede topversion. Midterkonsollen kunne godt bruge nogle rigtige knapper, men Tucson er ellers en velkørende, rummelig og lækker SUV – som kommer til fornuftige priser.”.

Du kan selv læse hele testen her.