Hyundai Service 5+

26. april 2019

Hyundai Service 5+

Vi har skræddersyet et særligt serviceeftersyn til din Hyundai, som er omkring 5 år eller ældre. Det hedder Service 5+, og er en enklere udgave af det normale serviceeftersyn.

Her skifter vi oliefilter & motorolie, kontrollerer bl.a. bremser, styretøj og hjulophæng, og at alt lys er indstillet korrekt. Derudover tjekker vi bilens elektronik for fejl mv. – det hele til en
garanteret max pris på kun 1.398 kr.

Foruden originale reservedele og kyndig rådgivning, inkluderer eftersynet også Hyundai Vejhjælp i hele Europa*. Og så matcher vi prisen på alle tillægsreparationer**. Til en fast lav pris på kun kr. 1.398 går specialuddannede Hyundai-teknikere din bil igennem på alle væsentlige punkter.

* Hyundai Vejhjælp dækker i hele Europa, ekskl. Grønland og Færøerne. Aftalen er gældende frem til næste autoriserede serviceeftersyn. Eventuelt sikkerhedsrelateret ekstraarbejde skal udføres på et autoriseret Hyundai-værksted.
** Prismatch forudsætter et skriftligt tilbud på et identisk reparationsomfang fra et værksted i Danmark. Tilbuddet må ikke være ældre end 14 dage og skal inkludere originale reservedele. Prismatch gælder ikke tilbud, som er omfattet af kampagner.

Her finder du Hyundai

Autocentralen Haderslev    Autocentralen Kolding – Fynsvej