Pressemeddelelse: Hyundai privatleasing

20. maj 2019

Hyundai privatleasing fra kun 1.995 kr./md.

 

Hyundai tilbyder nu privatleasing af flere forskellige modeller

Autocentralen Kolding og Haderslev tilbyder nu igen privatleasing på flere Hyundai modeller med højt udstyrsniveau. Udvalget spænder fra mikrobilen Hyundai i10 til Hyundai KONA med benzinmotor, mens Hyundai IONIQ kommer som både el-bil og plug-in hybrid
Nu bliver det igen muligt at privatlease Hyundai-modeller, og foretrækker man den økonomiske tryghed, der er i privatleasing, er vi klar med attraktive leasingpriser, som starter ved 1.995 kr. om måneden.

”Tendensen er, at danskerne vil have styr på de faste udgifter og sikre sig mod værditab. Her giver privatleasing sikkerhed i budgettet.” siger Annegrethe Skovby, pressechef hos Hyundai Danmark, og tilføjer, at metallak samt vejhjælp i Danmark og resten af Europa er inkluderet i leasingaftalen.

i10 fra blot 1.995 kr. om måneden

Hyundai i10 er kendt som en god og rummelig pendlerbil. Netop nu kan man privatlease Hyundai i10 1.0 Eco Trend for kun 1.995 kr. om måneden med en udbetaling på blot 4.995 kr. Udstyret omfatter bl.a. aircondition, 7” touchskærm, Bluetooth, fartpilot med fartbegrænser, Apple CarPlay og multifunktionsrat. For blot 100 kr. mere i måneden kan man vælge i10 1.0 Eco Trend med Komfortpakke, der desuden byder på varme i forsæder og rat, fuldautomatisk klimaanlæg samt rat i kunstlæder, og udbetalingen er stadig på kun 4.995 kr. Hyundai i10 med Deluxe-pakken til 2.195 kr. pr. måned tilføjer bl.a. baksensor, el-ruder i bag, statisk kurvelys, LED-kørelys, tågeforlygter, blink i sidespejle, sorte sidebeskyttelseslister, mørktonede ruder i bag, automatisk katastrofelys og hill-assist, som gør det nemmere at starte på et skrånende underlag.

i20 fra 2.495 kr. om måneden

Storesøsteren Hyundai i20 1.25 Trend koster også blot 4.995 kr. i udbetaling, mens den månedlige ydelse er på 2.495 kr. Udstyrslisten er lang og indeholder bl.a. 7” touchskærm, aircondition, Bluetooth, Apple CarPlay, bakkamera, baksensor, fartpilot, varme i forsæder og rat, el-justerbare sidespejle med varme og LED-blink, multifunktionsrat og vognbaneassistent, som advarer med lyd, hvis bilen utilsigtet er ved at forlade vognbanen.

 

KONA fra 2.995 kr. om måneden

Sidste år kårede FDM Hyundai KONA som markedets bedste nye mini-SUV, og modellen går som varmt brød. Og lige nu kan man privatlease KONA med benzinmotor; en 1.0 T-GDi Trend til 2.995 kr. om måneden og en udbetaling på blot 6.995 kr. Udstyrslisten tæller blandt andet 7” display med touchskærm, Apple CarPlay, Bluetooth, klimaanlæg, fartpilot med fartbegrænser funktion, bakkamera og baksensor, varme i forsæder og rat, blind vinkel-sensor, aktiv vognbaneassistent, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, træthedsovervågning, 16” alufælge og meget mere.

Kør el-bil uden bekymringer

Mange bilkøbere drømmer om at skifte til en el-bil, men holder sig tilbage på grund af bekymringer om brugtbils-priserne. De kan nu realisere drømmen ved at privatlease Hyundai IONIQ. For bare 3.995 kr. i måneden og en udbetaling på 14.995 kr. kan man privatlease IONIQ Trend som både plug-in hybrid og el-bil. For samme lave pris, altså en udbetaling på 14.995 og bare 3.995 kr. om måneden, kan man helt ekstraordinært privatlease IONIQ electric i højeste udstyrsvariant Premium uden merpris så længe lager haves.
”Uanset om man vælger benzin, diesel eller el, skal man ikke tænke på brugtmarked og værditab, når man skifter bil. Privatleasing skaber ro om økonomien og valg af bil,” siger Annegrethe Skovby fra Hyundai Danmark.

Løbetiden på Hyundais privatleasing er 36 måneder og inkluderer 15.000 km om året. Er kørselsbehovet større, kan ekstra kilometer tilkøbes mod en mindre forhøjelse af den månedlige ydelse.

 

Her finder du Hyundai

Autocentralen Haderslev    Autocentralen Kolding – Fynsvej