Honda e & Jazz – nu er de her

24. juli 2020

Nyhed: Honda e
– en drøm blevet til virkelighed

Den helt nye og fuldt elektriske Honda e er en vindende kombination af dynamisk ydeevne, raffineret komfort og banebrydende teknologi. Kort sagt en drøm der er blevet til virkelighed.

Honda e er skabt til bylivet, og den er smidig & livlig, enkel – og dog sofistikeret, men også kompakt og rummelig. Du får ren køreglæde og selvfølgelig ingen emissioner.

Dørhåndtagene flugter med karosseriet og foldes ud, når der er brug for adgang. Forlygter, kameraer og rader er alle integreret i et enkelt, sammenhængende design.

Honda e har en rækkevidde på op til 220 km., så der er masser af kapacitet til bykørsel i løbet af ugen. Nettilslutningen sker via et praktisk opladningspunkt, der sidder under motorhjelmen. Dette omfatter en LED-oversigtsindikation af batteriets status. Du kan oplade op til 80% kapacitet på 30 minutter med en hurtig oplader – det er mindre tid, end det tager at oplade en smartphone.

 

NYHED: Honda Jazz
– rummeligt interiør, der er designet, så det passer perfekt til din livsstil

Den helt nye Jazz-serie er nu klar med en avanceret e:HEV-hybridmotor og et dynamisk, moderne udseende. Rummelig indvendig og kompakt udvendig, ja, det er virkelig den komplette og intelligente bil.
Vælg mellem den sofistikerede og stilfulde hatchback Jazz eller den nye Jazz Crosstar med inkorporeret aktiv livsstil og SUV-inspireret design.

Hondas generation af e:HEV-hybridteknologi giver en dynamisk, elektrificeret køreoplevelse og tilfører den nye Jazz-serie høj ydeevne og god økonomi med lave emissioner. Alle modeller har en eldrevstilstand, så bilen kan køre på 100 % lydløs elkraft.

Denne avancerede teknologi gør den nye Jazz mere relevant end nogensinde i et moderne kørselsmiljø.

Dimensionerne på den nye Jazz bedrager. Det nye udvendige design er både modigt og selvsikkert, og indvendigt er der masser af plads. Med det klasseførende, rummelige interiør – bl.a. med de ekstremt fleksible Magic Seats – er det en kompakt bil, der kombinerer praktisk anvendelighed med masser af stil.

Kabinen til den nye Jazz og Jazz Crosstar er smuk og enkel og utrolig komfortabel med bløde materialer og tydelige skærme. Med en ny 7″ digital førerskærm og 9″ Honda CONNECT touchskærm kan du let og hurtigt få vist vigtige oplysninger. Den uforlignelige følelse af plads forstærkes af det slanke instrumentbræt med ergonomisk designede kontrolelementer og et bredt, uhindret udsyn over vejen.

 

Honda Civic
– bygget til kørere

5-dørs Civic er indbegrebet af Hondas innovative ånd og søgen efter teknisk excellence. Resultatet er en bil, der er skabt med en unik personlighed og en sporty sjæl, en bil, der er spændende at køre, raffineret, komfortabel og sofistikeret. Frem for alt er det en bil, der er bygget op omkring én afgørende komponent. Dig.

Unægteligt karakteristisk, umiskendeligt elegant og sporty – Civic’ens moderne design er en unik blanding af dramatiske, skulpturelle linjer og bløde, atletiske kurver. En bil designet til at skabe opmærksomhed og i bund og grund en bil designet til at køre i.
Med dens ergonomiske køreposition og styretøjet med dobbelt tandhjulsdrev sørger Civic’en for fremragende respons og styring, der efterlader dig med en inspirerende køreoplevelse. Affjedringen er konfigureret til dynamisk håndtering og udgøres af et uafhængigt Multi-Link-system bagtil og en MacPherson-fjederbenskonstruktion fortil.
Honda har skabt en ny letvægtsramme af højstyrkematerialer, hvilket både sparer afgørende kilo og giver Civic’en øget robusthed. Al denne teknologi er konstrueret til at kunne arbejde sammen for at skabe det, vi mener er vores mest avancerede og sporty Civic nogensinde.

Honda har udviklet en ny serie af motorer for at give vores nyeste Civic en ydeevne, som matcher det sporty udseende. Du kan vælge mellem to raffinerede turboladede benzinmotorer: den kraftfulde 1.5 liter VTEC TURBO på 182 hk og den effektive 1.0 liter TURBO VTEC på 126 hk. Du kan vælge mellem en præcis 6-trins manuel gearkasse og en reaktionsstærk
7-trins automatisk CVT-gearkasse.

Honda CR-V
– smukt raffinerede linjer & rummelig kabine

Honda CR-V har smukt raffinerede linjer og en rummelig kabine. Den er designet med udgangspunkt i den reaktionsstærke 1,5 l VTEC TURBO-motor og fås med et udvalg af manuelle eller automatiske CVT-gearkasser, så den altid er klar til at tage dig hvorhen du vil.

CR-V er nydesignet med bløde flydende linjer, der altid påkalder sig opmærksomhed. Vi har udviklet et interiør, der er ret imponerende: Det omgiver dig med luksus med masser af luft og benplads for alle. Alle køreture er en fornøjelse, og hvis du har brug for mere plads til de store uhåndterlige ting, har CR-V plads til dem også.

Hondas engagement i kørselssikkerhed er kernen i vores arbejde, og en endnu sikrere bil er lige så vigtig som den køreglæde, du oplever ved at køre den. Den nye CR-V har et innovativt design, som suppleres af Honda Sensing™ – aktive teknologier til øget sikkerhed og kørselshjælp – og byder på den største sammensætning af sikkerhedsteknologier i sin klasse.

Vælg den af de 6 modelvarianter, der passer bedst til dig.

Oplev den Honda der passer bedt til dig hos Autocentralen på Egtved Allé i Kolding.