Gigantisk Granturismo-træf i Vejle

16. november 2022

AUTOCENTRALEN – Det fremadstormende flexleasing-selskab Granturismo Cars, der er en del af Autocentralen-koncernen, holdt tirsdag den 15. november “hof” for en masse fans i Vejle. Og det blev noget af et tilløbsstykke.

At Granturismo Cars med deres tusindvis af følgere både på TikTok, Youtube, Facebook og Instagram er et meget populært indslag hos bilfans var vi i Autocentralen godt klar over.

Men at det lykkedes at lokke flere hundrede biler og endnu flere kvinder og mænd ud i den mørke, kolde og fugtige aften, da der var Granturismo-arrangement i Vejle tirsdag den 15. november, det kom alligevel  bag på os.

Ikke desto mindre var det præcis, hvad der skete – og et optog af mageløse Mercedes-Benz-modeller, fabelagtige folkevogne, toptunede Toyotaer og bredfælgende BMW’ere kæmpede om at vinde de andre gæsters gunst.

Humøret var højt, selv om temperaturen var lav, og der var en helt fantastisk stemning aftenen igennem.

Højt humør og masser af hestekræfter

“Drengene” fra Granturismo Cars – anført af Youtube-fænomenet Joachim Kay Stender – blendede ind med de mange fremmødte fans, og over 100 biler blev vurderet af leasing-holdet.

Flere perler var fundet frem til lejligheden – ingen nævnt, ingen glemt. Men der var repræsentanter for stort set samtlige bilmærker ved aftenens arrangement, der forløb stille og roligt.

Herunder følger lidt fotos fra aftenen. Der er flere billeder og indslag fra aftenen på Granturismo Cars’ Instagram-profil.