Danmarkspremiere på ny, faceliftet Hyundai IONIQ

13. september 2019

Kom til Danmarkspremiere på ny, faceliftet Hyundai IONIQ

Så er den her, den faceliftet Hyundai IONIQ, der tilbydes i 3 forskellige motortyper: plug-in hybrid, hybrid og som ren el-bil. Priserne starter fra blot 259.995 kr. for plug-in og hybridversioner, der har Danmarkspremiere hos Autocentralen Haderslev og Kolding i weekenden den 21. og 22. september. Mens den faceliftede IONIQ electric lanceres i løbet af november til priser fra 269.995 kr.

Den nye IONIQ plug-in hybrid har fået et facelift, som bl.a. byder på øget komfort, nye sikkerhedsfunktioner og opgraderet interiør. Bilen tilbydes i to forskellige udstyrsvarianter: Trend og Premium – og priserne er henholdsvis 259.995 kr. og 279.995 kr. Fælles for dem begge er, at de indeholder et højt niveau af udstyr – også når det gælder sikkerhedsudstyr.

Allerede fra standardudgaven, Trend, er IONIQ plug-in hybrid på sikkerhedsfronten bl.a. blevet opgraderet med aut. nødbremse, der har cyklist- og fodgængergenkendelse samt adaptiv fartpilot med Stop og Go-funktion. Som den første model fra Hyundai får IONIQ eCall. Med eCall kan bilen selv ringe til alarmcentralen, hvis der sker en ulykke – og oplyse om, hvor køretøjet befinder sig, selv når passagererne ikke ved eller ikke er i stand til at forklare, hvor de er. Dette er bare en del af standardudstyret, for ikke at nævne ny touchskærm på 8”, ny styrefunktion, hvor man med såkaldte paddles selv kan bestemme, hvor meget bilen skal motorbremse – og dermed oplade batteriet.

Dertil kan nævnes bakkamera, Bluetooth, klimaanlæg, varme i forsæder og rat, LED kørelys, P-sensor både i for og bag samt Apple CarPlay, der har Siri-talestyring. Siri kan endda sende, læse og svare på ens tekstbeskeder.

Premium-modellen af IONIQ plug-in hybrid har desuden ventilationskanaler i 2. sæderække, 7” supervision cluster, Smart Key, LED forlygter, blindvinkel-sensor samt Lane Following Assist.
IONIQ plug-in hybrid vil som tidligere have et batteri på 8,9 kWt og en systemeffekt på 141 hk. Rækkevidden på ren el er 52 km efter WLTP-normen. Med kun 26 gram CO2 har bilen så lavt et forbrug, at man betaler laveste ejerafgift på kun 330 kr. halvårligt.

IONIQ electric
Senere på året kommer en faceliftet udgave af IONIQ electric til en startpris på 269.995 kr.
Batteripakken på den faceliftede IONIQ electric er øget fra 28 kWt til 38,3 kWt, og effekten er hævet, så elmotoren nu yder 136 hk mod tidligere 120 hk. Samtidig er rækkevidden steget til 311 km efter den nye, mere retvisende WLTP-norm, som er en forbedring på omkring 35% i forhold til den nuværende.

Når det gælder opladning, vokser kapaciteten fra 6,6 kW til 7,2 kW. IONIQ electric er nemlig udstyret med en kraftigere on-board lader, hvilket betyder, at det nu er muligt, at kan lade hurtigere op hjemme. Med en 100 kW hurtigladestation vil man kunne oplade IONIQ electric fra 0-80 procent på bare 54 minutter.

Som på alle andre Hyundai-personbiler leveres IONIQ med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Dertil 8 års garanti på batteri eller 200.000 km.

Her finder du Hyundai

Autocentralen Haderslev    Autocentralen Kolding – Fynsvej

Book prøvetur

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY