Eksklusivt Nissan Qashqai event hos Autocentralen

8. juni 2021

Kom helt eksklusivt med til Nissan aften hos Autocentralen på Egtved Allé d. 16 juni.

Vi præsenterer den nye Nissan Qashqai til en eksklusiv aften i Autocentralen – butikken vil holde lukket, så det er kun muligt at se den nye Qashqai ved at udfylde tilmeldingsblanketten på dette link.
Bilen vil kun være i butikken den ene aften, og  vil først komme igen, når den bliver frigivet til handel.

Til arrangementet vil der være fremvisning af bilen, let servering af mad & drikke samt fortælling om de tekniske specifikationer.

Det er dog allerede muligt nu at bestille den nye Nissan Qashqai, hvor der er forventet levering lige efter sommeren. Du får mere udstyr, mere komfort, bedre køreegenskaber og mindre brændstofforbrug. Alt dette til konkurrencedygtige priser.

Nissan Qashqai er verdens mest solgte crossover, og i Danmark har den været danskernes darling igennem flere år. Så lige nu findes der mere end 37.000 Qashqai’s på de danske veje. Nu starter forsalget på 3. generation af den populære crossover. Og med forbedringer, der tager udgangspunkt i tilbagemeldinger fra mange af de fem mio. brugere, der er i verden, er den nye Qashqai optimeret på alle fronter.

Luksus til konkurrencedygtige priser

Tredje generation Qashqai er altså opdateret til fingerspidserne. Dog uden at miste de karakteristiske træk, som har tiltrukket så mange kunder gennem årene. Og priserne vil stadig være meget attraktive. Den meget højtudstyret nye Nissan Qashqai Visia 140 hk starter ved kr. 274.980 og den topudstyrede Tekna+ 2WD udgave med alt, hvad hjertet begærer, holder sig stadig under kr. 400.000 (399.990). Særligt skal det nævnes, at den nye Nissan Qashqai som standard vil indeholde alle nye sikkerhedsteknologier som f.eks. aut. nødbremse – også for fodgængere og cyklister, vejkrydsassistent, intelligent fartpilot (forudser to biler frem), nødbremse når der bakkes, trailerstabilisering, parkeringssensor bag, fuld LED forlygter og meget mere.

Forsalget på den nye Nissan Qashqai starter nu. Og alle priser og udstyr kan ses på nissan.dk på dette link. Bilen fremvises men kan ikke testkøres. Levering forventes klar fra slutningen af sommeren i år.

For at deltage i Nissan Qashqai aftenen skal du udfylde formularen på dette link.