eCarExpo: Et gigantisk udvalg af elbiler samlet på et sted

21. oktober 2022
Volkswagen ID. LIFE er en koncept-bil

BILMESSE – Fra fredag den 28. til søndag den 30. oktober løber eCarExpo af stablen i Københavns Bella Center. Der er tale om en stor udstillingen, hvor det nyeste – og det kommende – inden for især elbiler bliver vist frem.

Salget af elbiler har for nyligt rundet 100.000 eksemplarer sammenlagt – og generelt er holdningen til de eldrevne køretøjer blevet langt mere positiv end tidligere.

Med andre ord har interessen for elbiler aldrig været større, og derfor er en bilmesse med de elektriske modeller lidt af et must. eCarExpo er navnet – og udstillingen foregår i Bella Center ved København lørdag og søndag den 29. og 30. oktober. Allerede fredag den 28. oktober har bilbranchen og medierne dog mulighed for at opleve bilmessen.

Et eksempel på, at der virkelig er noget at komme efter, er den flyvende “bil” fra kinesiske XPeng – en Voyager X2 (foto herunder).

Voyager X2 fra XPeng er et noget alternativt bud på elektrisk transport

Der vil dog også være mere almindelige køretøjer. Stort set samtlige eksisterende elbiler, der er på markedet herhjemme, vil være at finde på eCarExpo – og der bliver også mulighed for at prøvekøre mange af dem.

Se nærmere på de kommende elbiler

Men der bliver også mulighed for at se nærmere på elbiler, der er på vej, og måske først lander i 2023 eller 2024.

Volkswagen har – ud over de med spænding imødesete ID.Buzz og ID.Buzz Cargo – løftet sløret for, at konceptbilen ID.Life også er kørt i stilling på udstillingen.

Hos Hyundai skulle det være muligt at se den kommende Ioniq6 (fotoet herunder), der i formgivning leder tankerne hen på en storsælgende Mercedes-Benz-model.

Hyundai Ioniq6 kommer i 2023

Du kan læse mere om, hvad der sker på messen her – ligesom du kan købe adgang til messen her. Følg også med her på Autocentralen, hvor vi løbende vil holde dig opdateret med, hvad der foregår på eCarExpo.