CUPRA Born: 100% enestående. 100% adrenalin

26. april 2023

CUPRA Born: 100% enestående. 100% adrenalin

Velkommen til CUPRA Born – den innovative elbil fra CUPRA. Med sit avantgarde-design, ekstraordinære ydeevne og imponerende teknologiske funktioner sætter CUPRA Born en ny standard inden for elbiler og tilbyder en unik køreoplevelse, som du aldrig vil glemme.

CUPRA Born
Pris fra
269.990 kr.
Rækkevidde op til:
548 km.
Lynopladning op til
80% på 34 minutter.
0-100 km/t på kun
6.6 sek.
Op til:
231 HK

Opdag CUPRA Born – Den innovative elbil med ekstraordinær ydeevne og rækkevidde

CUPRA Born har en imponerende rækkevidde på op til 548 km og en ekstraordinær ydeevne på op til 231 hk, der giver CUPRA Born friheden til at køre længere og hurtigere end nogensinde før.

Born er drevet af banebrydende teknologi, der sikrer en mere bæredygtig og intelligent kørsel. Takket være den nul-emissions motor og den intelligente opladningsteknologi, kan du køre mere miljøvenligt og økonomisk end nogensinde før. CUPRA Born er også udstyret med avancerede køreassistentsystemer, der øger din sikkerhed og komfort på vejen.

Kort sagt, CUPRA Born er den ultimative elbil til den moderne køreoplevelse, der kombinerer banebrydende teknologi med enestående ydeevne og et avantgarde design. Kom og opdag, hvad fremtidens elbiler kan tilbyde med CUPRA Born.

CUPRA Born blue
CUPRA Born side

Oplev kraften og skønheden ved CUPRA Born

Tag et kig på CUPRA Born – den nye sportslige hatchback, der er skabt til at imponere og give en køreoplevelse i særklasse. Med en 100% elektrisk motor leverer CUPRA Born en kraftfuld ydeevne, der vil tage din ånde væk. Men CUPRA Born er mere end bare en bil – det er en fryd for øjet. Med sit sportslige design, unikke linjer og futuristiske look vil CUPRA Born uden tvivl tiltrække opmærksomhed på vejen.

Læs de seneste nyheder

Fordele ved en CUPRA Born

  • Banebrydende teknologi: CUPRA Born er udstyret med den nyeste teknologi inden for elbiler, inklusiv 3D-navigation, Apple CarPlay og Android Auto, trådløs opladning, adaptiv fartpilot og meget mere.
  • Enestående ydeevne: CUPRA Born har en imponerende rækkevidde og en kraftfuld motor, som giver dig en dynamisk og sjov køreoplevelse.
  • Miljøvenlig kørsel: CUPRA Born er en elbil med nul emissioner, hvilket betyder, at du ikke kun får en sjov og spændende køreoplevelse, men også bidrager til en mere bæredygtig verden.

CUPRA Born Highlights

Særligt design
Oplev det avantgarde design, der adskiller CUPRA Born fra andre elbiler. Med skarpe linjer, aerodynamisk profil og unikke detaljer såsom LED-lygter og en oplyst CUPRA-logo, er CUPRA Born et imponerende syn på vejen.

Fantastisk ydelse
Få en dynamisk køreoplevelse med imponerende acceleration og rækkevidde. CUPRA Borns kraftfulde motor og lynhurtige acceleration fra 0-100 km/t på kun 6,6 sekunder, kombineret med en rækkevidde på op til 548 km, giver dig en bil, der er både sjov og praktisk.

Avanceret teknologi
Med en stor 12-tommer touchscreen, digital cockpit og stemmestyring kan du styre alle bilens funktioner med lethed, mens avancerede køreassistentsystemer såsom adaptiv fartpilot og vognbaneassistent sikrer en mere sikker og afslappet kørsel.

CUPRA Borns unikke design, skiller sig ud fra mængden

CUPRA Borns udvendige design kombinerer sportslige linjer og aerodynamisk elegance på en unik måde. Fronten har en lav profil og er udstyret med LED-forlygter, der giver et klart og skarpt lys. De skarpe linjer langs bilens side skaber en dynamisk profil, mens bagenden har en integreret spoiler og tredimensionelle baglygter, der giver et futuristisk look. Det ikoniske oplyste CUPRA-logo på fronten gør bilen til en fryd for øjet og en klar indikation på dens sportslige potentiale.

CUPRA Borns udvendige design kan tilpasses med en række forskellige farver og fælge, så du kan skræddersy bilens udseende efter dine præferencer. Alt i alt er CUPRA Borns udvendige design en unik kombination af sportslighed og elegance, der gør bilen til et statement på vejen.

CUPRA Born grey

Oplev CUPRA Borns sofistikerede interiør og avancerede teknologi

CUPRA Borns interiør er en elegant og sofistikeret oplevelse. Kabinen er skabt med førsteklasses materialer og unikke detaljer såsom kobberfarvede detaljer, der fremhæver bilens sportslige karakter. De avancerede teknologiske funktioner inkluderer en stor 12-tommer touchscreen i midten af instrumentpanelet, som giver dig adgang til bilens forskellige funktioner, mens et digitalt cockpit viser dig de vigtigste køredata i realtid. Sæderne er ergonomisk designede for en komfortabel køreoplevelse, og med stemmestyring kan du betjene bilens funktioner uden at fjerne hænderne fra rattet.

Kort sagt, CUPRA Borns design er unikt både indvendigt og udvendigt, og skaber en bil, der er en fryd for øjet. Med førsteklasses materialer, unikke detaljer og avanceret teknologi giver CUPRA Born dig en køreoplevelse, der ikke kun er sjov og praktisk, men også elegant og sofistikeret.

CUPRA Born Udstyrsvarianter

CUPRA Born findes i forskellige udstyrsvarianter, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og ønsker. Uanset hvilken variant du vælger, vil du opleve en bil, som giver dig en unik køreoplevelse.
Få et hurtigt overblik nedenfor eller byg din bil her.

CUPRA Born transparent
CUPRA Born transparent
CUPRA Born transparent

CUPRA Born
– Batteri 58 kWh (62kWh) / 150 kW

– Model: 204 hk
– Acceleration: 7,3 s
– Batterikapacitet: 58 kWh / 62 kWh
– Rækkevidde: 421 km
– Ladetid (DC 10-80%): 35 min

Det vigtigste standardudstyr

  • 18″ Aero hjul
  • Opvarmet rat
  • 12” touchskærm
  • Spandsæder med SEAQUAL-indtræk
  • 2 zone klimaanlæg
  • Omgivende indvendigt lys
  • CUPRA CONNECT 4
  • Aluminiums pedaler
  • Velkommen lys
  • Meget mere udstyr som du kan finde her.

CUPRA Born e-Boost
– Batteri 58 kWh (62kWh) / 170 kW

– Model: 231 hk
– Acceleration: 6.6 s
– Batterikapacitet: 58 kWh / 62 kWh
– Rækkevidde: 420 km
– Ladetid (DC 10-80%): 35 min

Det vigtigste standardudstyr

  • 19″ Aero hjul til 19″ TYPHOON hjul
  • Sportsrat med satellitknapper, varme og baggrundsbelyste touch-kontroller
  • CUPRA Drive Profile med eksklusiv CUPRA-tilstand
  • 340 mm skivebremser foran
  • Meget mere udstyr som du kan finde her.

CUPRA Born e-Boost
– Batteri 77 kWh (82kWh) / 170 kW

– Model: 231 hk
– Acceleration: 7.0 s
– Batterikapacitet: 77 kWh / 82 kWh
– Rækkevidde: 548 km
– Ladetid (DC 10-80%): 36 min

Det vigtigste standardudstyr

  • 19″ Aero hjul til 19″ TYPHOON hjul
  • Sportsrat med satellitknapper, varme og baggrundsbelyste touch-kontroller
  • CUPRA Drive Profile med eksklusiv CUPRA-tilstand
  • 340 mm skivebremser foran
  • Meget mere udstyr som du kan finde her.
Priserne er vejledende og kan variere. Der tages forbehold for fejl samt justeringer i pris, ændringer i afgift eller udstyrsniveau.
Desuden tages der forbehold for trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Book en prøvetur

Er du blevet fristet af en CUPRA? Book en prøvetur her:

  • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ

Nyheder fra CUPRA

CUPRA Born

23. september 2021

Nu skal du ikke vente længere!
Du kan netop nu forudbestille 2 varianter af den flotte og stilede CUPRA Born.
Priserne starter fra 249.990 kr.

Nu er vi endelig klar – du kan nu pre-booke den nye CUPRA Born.

Vi har oprettet et pre-booking site, hvor du kan skrive dig op, og blive en de første til at prøvekøre og få muligheden for at bestille en de første CUPRA Born, der kommer til Danmark. Antallet af mulige pre-bookinger er begrænset til 400 biler eller indtil onsdag d. 20/10 2021.

I kan se pre-bookingsitet her: https://www.cupradanmark.dk/

CUPRA har bekræftet ankomsten af ​​en model, der vil ændre den dynamiske opfattelse af elektrisk drevne køretøjer. Siden præsentationen på biludstillingen i Geneve sidste år har Born Concept trukket ros for sit slanke udseende og personlighed. Resultatet er fødslen af ​​brandets første fuldelektriske model: CUPRA Born.
Priserne på den nye CUPRA Born starter fra 249.990 kr. og kan fåes i to varianter til at starte med. Der vil i de nye år komme yderligere 3 varianter.

Inden for kort tid er der lancering på den første elektriske model under CUPRA-brandet. Bilen fra den spanske bilfabrikant SEAT kommer til at hedde CUPRA Born, og du kan se billederne af den her.
CUPRA Born og ID.3 som udkom for nogle måneder siden bygger på samme MEB-platform og har mange af de samme specifikationer. Dog er CUPRA Born en mere sportslig udgave, og de 231 hk. er med til at øge effekten. Første udgave af CUPRA Born kommer med 150 og 204 hk.

Derfor sigter CUPRA også mod de mere sporty bilentusiaster med den markant hårdere udseende. Dertil har bilen en “boost-knap”, så man kan udnytte alle 231 hk.

Bliv forbundet med din bil som aldrig før.

My CUPRA App

  • Direkte i appen kan du sætte dit ønskede opladningsprocent, så bilen er klar til afgang.
  • Sæt den perfekte temperatur fra din enhed før du sætter dig ind i bilen.
  • Planlæg opladning og klimatisering i din bil gennem personaliserede profiler.
  • Konfigurer klimatisering i bilen, rul vinduerne på bagsædet ned og tænd for sædevarmen på forsædet.

CUPRA Born udkommer i fem varianter. Den mindste model har 150 hk. hvor den med flest har 231 hk. Bilen kan accelerere fra 0-100 km/t på kun 6,6 sekunder. Og fra 0-50 km/t på 2,9 sekunder.
Born-modellen har dertil en indbygget varmepumpe, der gør at rækkevidden bliver bedre i de kolde vintermåneder.

Ved køb af en CUPRA Born får du den ultimative sportsbil. Der er indbygget sålformede sportssæder som er lavet på genbrugsplast, 20-tommer fælge med bredere dæk og progressiv styring, der er med til at give forskellige resultater uafhængigt af hastighed.

12” Navigationssystem

Giver dig adgang til online navigation med information om din rute og kort, der opdaterer i realtid. Du kan også nemt finde ladestationer og få information om åbningstider. Browse mellem mere end 10.000 radiostationer og podcasts fra hele verden. Og så kan du nemt bruge “Hola Hola” til at dikterer beskeder og finde online indhold, og afgive stemmestyrede kommandoer.

e-Sound

Et system specielt designet af CUPRA, som leverer en signatur karakter og udsender en udvendig lyd, der lader fodgængere vide at du kommer.

Adaptiv undervogn

Gør din køreoplevelse mere levende med de forskellige køreprofiler, der justerer undervognen, så du får en mere sporty kørefornemmelse.

Her kan du se Augmented Reality Head-Up Display, der viser visuelle tegn, der guider din køretur. Den giver en udvidet køreoplevelse, integrerer vigtige køredata og viser dem direkte på forruden.

Vi glæder os til at kunne præsentere den nye CUPRA Born inden for de kommende måneder. Hold dig opdateret på vores hjemmeside eller sociale medier, så du kan være en af de første til at prøve den helt nye elbil fra CUPRA.