Autocentralen Vejle har indgÄet et samarbejde med DRIVE business

24. februar 2021

Strategisk samarbejde

Autocentralen Vejle har indgÄet et strategisk samarbejde med DRIVE business. Det er en fornÞjelse nÄr det lykkedes at finde det perfekte match. Aftalen mellem Autocentralen Vejle og DRIVE Business giver os muligheden for at arbejde med kunderelationer i et professionelt miljÞ hvor der er fokus pÄ bÄde business og fornÞjelse. Morten Bech har i mange Är drevet golfnetvÊrk, som sÊtter oplevelser og relationer i hÞjsÊdet og det er prÊcis hvad vi hos Autocentralen gerne vil dyrke i fremtiden. Vi er derfor stolte over at kunne knytte DRIVE Business til vores forretning, som ambassadÞr. Vi glÊder os til at vÊre en del af fÊllesskabet i de kommende Är, hvor vi vil forsÞge at hjÊlpe med, at gÞre netvÊrket endnu mere attraktivt for medlemmerne.

AmbassadĂžr bliver godt kĂžrende

Morten Bech vil fremover vÊre kÞrende i det nye fremstormende bilmÊrke CUPRA, og dermed blive en del af et fornemt ambassadÞr-korps, som bl.a tÊller fodboldklubben Barcelona, hvor CUPRA i 2019 blev officiel bil- og mobilitetspartner. Vi har store forventninger til CUPRA i Danmark og vi tror pÄ at netvÊrket vil vÊre et stÊrkt sted for eksponering, af dette nye sportslige og sofistikerede brand i branchen. CUPRA har ved introduktionen i Danmark vist performance og priser som ikke tidligere er set i Danmark og det glÊder vi os til at introducere DRIVE Business netvÊrket for.

Autocentralen Vejle – ny multi-brand bilhus

9000 kvm stort bilhus Äbnede i januar 2021 pÄ Bugattivej 4 i Vejle med forhandling af bilmÊrkerne Volkswagen, Ơkoda, SEAT og CUPRA samt en stor brugtvognsafdeling. Showroom pÄ ikke mindre end 3500kvm med fokus pÄ oplevelse af den nyeste teknik til fremtiden, bl.a vil man kunne opleve et stort udvalg af el-biler, der kommer til at prÊge de danske veje i nÊr fremtid. Der er ogsÄ tilknyttet et stort erhvervscenter med mulighed for at tilpasse mobilitet til alle virksomheder.

Sidst men ikke mindst indeholder forretningen et stort topmoderne vĂŠrksted, der servicerer alle BilmĂŠrker uanset om det drejer sig om vedligeholdelse eller udbedring af skader.

Foto: DRIVE Business indehaver Morten Bech ved sin nye CUPRA Leon Sportstourer e-HYBRID 245 HK, priser fra kr. 339.990,-