Pressemeddelelse: Autocentralen Kolding ny SEAT forhandler

29. maj 2020

Pressemeddelelse: Den 29. maj 2020

Autocentralen er ny, autoriseret SEAT-forhandler
SEAT er fra juni nyeste medlem af familien hos Autocentralen på Egtved Allé i Kolding.
Både nye og eksisterende SEAT-kunder kan glæde sig over at være i trygge hænder hos en af byens største bilforhandlere, når der skal købes, serviceres eller repareres SEAT.

Autocentralen lander SEAT
Alle i Kolding og omegn, som har en SEAT eller ønsker en ny SEAT, har fået et nyt sted at køre hen. Fra juni får Autocentralen ved Kolding Storcenter nemlig både forhandlingen og service af det spanske mærke, SEAT, der er en del af Volkswagen paraplyen.

”Vi glæder os rigtigt meget til at byde SEAT velkommen på Egtved Allé. Det er et mærke, der byder på mange nye modeller i 2020 – heriblandt den nye LEON – og et mærke der oplever stor fremgang i Europa” fortæller filialchef, Jakob Johansen, og fortsætter.

”Autocentralen i Kolding blev etableret i 1976, og er i forvejen autoriseret forhandler af og værksted for SKODA på samme adresse, så nu bliver de to familiemedlemmer samlet under samme tag. Det kommer kunderne til gode, for med slægtskabet mærkerne imellem, har vi allerede stor erfaring i at servicere og reparere SEAT” udtaler Jakob Johansen.

Det bliver imidlertid ikke den eneste indflytning Autocentralen byder velkommen til. Foruden forhandlingen af SKODA, Citroën, Honda og Nissan er forretningen også ved at gøre klar til at flytte serviceværkstedet for Opel ind på adressen.
”Vi har som bekendt valgt at samle vores aktiviteter i Kolding på to adresser. Volkswagen og Audi service fortsætter på Dieselvej, og vi samler aktiviteterne fra Fynsvej på Egtved Allé. Vi markerer SEAT forhandlingen sammen med vores store brugtvogns åbent hus, Crazy Car Sale, den 13. og 14. juni og er allerede i fuld gang med at gøre lokalerne klar til det nye, spanske mærke”, slutter Jakob Johansen.

Autocentralen:
Autocentralen består i dag af 6 afdelinger heraf to i Kolding, Haderslev, Vejen, Esbjerg og
Horsens. Pr. 1. januar 2021 udvides der med Volkswagen, SKODA og SEAT i Vejle, så koncernen samlet har 7 afdelinger og ca. 400 ansatte.
Autocentralen er Sydjyllands største bilkæde med et stort udvalg af brugte biler. Autocentralen er autoriseret forhandler og serviceværksted for Citroën, Honda, Hyundai, Nissan, ŠKODA, Volkswagen og SEAT samt Audi og Opel servicepartner. Der håndteres et detailsalg på ca. 11.000 biler årligt.

For mere information:
Morten Bøhm Jørgensen, Vicekoncerndirektør, Autocentralen, Tlf. 2448 7499
Anders Jensen, Koncerndirektør, Autocentralen, Tlf. 2787 1611