Autocentralen Horsens åbner ny butik

14. januar 2022

Tirsdag d. 18 står vores nye bilcenter klar i Horsens med mærkerne Volkswagen, SEAT, SKODA, CUPRA, Volkswagen Erhverv og Audi Service. 

Hos Autocentralen har vi investeret godt 60 millioner kroner i et nyt bilhus på 6000 kvadratmeter i sydenden af Horsens på Vejlevej 151. Huset står nu klar til indflytning, og det sker henover weekenden i uge 2 samt mandag d. 17 januar. For at gøre flytningen så let og hurtigt som muligt, så lukker vores Horsens afdeling helt ned om Mandagen d. 17, imens salg forbliver åbent i weekenden lørdag d. 15 og søndag d. 16 fra 11-16.  Vi kan dermed med stolthed åbne dørene for Autocentralen Horsens på Tirsdag d. 18 januar.

Som noget helt nyt, så bliver Autocentralen Horsens den kun 18. eksklusive Cupra forhandler i Danmark. Cupra er Seat’s nye undermærke, der har fulgt moden i bilverdenen og etableret et mærke til deres sports og luksuriøs bilmodeller. Autocentralen Horsens bliver også den 4. Cupra butik under Autocentralen, og dermed kan Cupra nu findes i 4 ud af 7 af vores butikker. Har du aldrig hørt om Cupra og er interesseret i at lære mærket bedre at kende, så kan vi anbefale en prøvetur i Cupra Formenter eller den elektrisk Cupra Born.

Udover et nyt stort showroom, så udvides vores forretningens skadecenter, ligesom værkstedet også udvides betragteligt – her fordobles antallet af lifte og arbejdsstationer, så endnu flere kunder kan komme hurtigt til service med deres bil.

Vi glæder os rigtig meget til at åbne dørene for vores nye bilcenter tirsdag d. 18 januar.