Anmelderne er vilde med Volkswagen ID.3

10. november 2023
Volkswagen ID.3 FL 2024 2

VOLKSWAGEN – Den faceliftede udgave af Volkswagen ID.3 har begejstret de danske motorjournalister og testkørere – og både hos FDM, Bilbasen og Bilmagasinet bliver der sendt masser af roser i retning af den fine model.

Da den første version af Volkswagen ID.3 ramte det danske marked, tøvede de danske motorjournalister ikke med at kåre den som Årets Bil i Danmark 2021. Nu er den fine elektriske “folkevogn” lanceret i en faceliftet udgave, og også den har de danske bilanmeldere svært ved at skjule deres begejstring for.

Senest har FDM offentliggjort en større gruppetest mellem fem forskellige elbiler, hvor Volkswagen ID.3 indtager en flot andenplads – blot et mulehår efter testvinderen.

Om ID.3 skriver de erfarne motorjournalister fra FDM blandt andet: “Alt i alt virker bilen moden og attraktiv, og med en pris på 320.000 kroner placerer ID.3 sig endda i den lave ende af prisskalaen for i biler i denne klasse…”.

Volkswagen ID3 FL 2024 1

FDM-testkørerne konkluderer, at ID.3’eren er en af de elbiler, der er nemmest at køre i:

“Det er en af de biler, der har det laveste støjniveau og den mest komfortable affjedring.”.

Bilbasen: “De bedste penge, man kan bruge”

Også kollegerne hos landets helt store portal for køb og salg af brugte biler, Bilbasen, er der sat plusser ind på ID.3-kontoen. Bilbasen-journalisterne forklarer i denne test, hvordan Volkswagen ID.3 giver en rigtig god fornemmelsen:

“Hvis man har brug for en forklaring på, hvorfor Volkswagen ID.3 er dyrere end den kinesiske MG4, så er kabinen et godt sted at starte. De 45.000 kroner fra en MG4 til ID.3 Pro er nogle af de bedste penge, man kan bruge.”.

Bilbasen fortæller også, hvordan ID.3 også på det praktiske plan befinder sig i overhalingsbanen:

“ID.3 har en andne fordel, der har med det rent praktiske at gøre. Den er rummelig, og den er mere rummelig på bagsædet end MG4 og Renault Megane Electric…”.

Bilmagasinet: “En bedre bil, der kan bære merprisen”

Også hos Bilmagasinet har skribenterne haft deres fingre i den faceliftede udgave af Volkswagen ID.3. Her har man valgt at teste bilen op mod BYD Dolphin, der lige nu er blandt de billigste elbiler i sin klasse – i hvert tilfælde når der kigges på indgangsmodellen.

Volkswagen ID3 FL 2024 3

Motorjournalisterne hos Bilmagasinet er imidlertid ikke i tvivl, for ID.3 vinder klart over den kinesiske konkurrent:

“ID.3 vinder. Den optræder med overbevisning i forhold til langtursreserver, software, støjniveau, sæder og materialer – men først og fremmest affjedringskomfort. Jeg vil til enhver tid foretrække ID.3 frem for en BYD Dolphin, fordi ID.3 simpelthen virker som en bedre bil, der kan bære merprisen!”.