ÅBENT HUS D. 2. OG 3. OKTOBER MED DEN NYE VW POLO

22. september 2021

Endelig er det muligt at se den nye VW Polo.
Bilen udkommer i 5 forskellige linjer.
Poloen er veludstyret med masser af ekstraudstyr – som normalt kun er forbeholdt større biler.

Den nye Polo er her, og vi kan igen invitere jer til Åbent Hus.
Den nye opdaterede Polo er landet og kan opleves hos Volkswagen, der holder Åbent Hus i weekenden den 2.-3. oktober. Volkswagens populære Polo har fået mere karakter og sætter teknologisk ny standard ved blandt andet at tilbyde hightech-udstyr som IQ.LIGHT-LED-matrix-forlygter og Travel Assist-system. Den nye Polo kommer med meget mere af det hele til priser fra 189.995 kr.
Derudover kan du komme ud at køre en Polo Life fra kun kr. 2.899,- pr. md ved privatleasing. Og for få hundrede kroner ekstra om måneden kan du rykke op i en Style og tilmed få fornøjelsen af et komfortabelt DSG-gear. Kom i gang for kun 10.000 kr. i førstegangsydelse.
Du kan nedenfor se hvordan poloen har udviklet sig i gennem sine 46 år den har været på det danske marked.

NY POLO – Flere features

Vil du være en af de første til at prøvekøre den helt nye VW Polo, kan du allerede nu booke en prøvetur hos os.
Bilen er spækket med ekstraudstyr som normalvis kun er forbeholdt større biler. Du får i standardpakken digitalt cockpit, aircondition, Lane Assistent samt LED forlygter, mens du i Life varianten får endnu mere ekstraudstyr såsom, førerassistentpakke som indebærer: Parkeringscensor for og bag, Park Assistent, Blind spot censor samt IQ drive pakke (ACC og Travel Assistent).

Allerede ved første øjekast ser man et af de vaskeægte højdepunkter, der fås som ekstraudstyr* til den nye Polo: de innovative IQ.LIGHT – LED-Matrix-forlygter. Matrix-teknologien giver mulighed for at køre permanent med fjernlys uden at blænde andre trafikanter. Det, der gør indtryk på fronten, må naturligvis ikke mangle på bagenden: Pakken omfatter LED-baglygter (ekstraudstyr) med animeret stoplys og integreret dynamisk blinklys, som viser retningen med en flydende lysbevægelse.

Selvom prisen er steget i forhold til tidligere Polo modeller, så vil man allerede fra Life linjen have mere udstyr end den tidligere Highline model, bortset fra fælge og sæder.

Og hvad er så IQ Drive Travel Assist?

Det er reelt en pakke af digitale hjælpende hænder. Via den adaptive fartpilot og vognbaneassistenten er det muligt at køre op til 210 km/t med level 2 autonomi, hvor bilen altså styrer og bremser selv. Og hvor tidligere systemer forlangte, at føreren skulle bevæge rattet, hvis ikke det skulle slå fra, så har det nye rat i Polo indbyggede sensorer, der mærker, om du har sluppet rattet. Ifølge Volkswagen er Polo den første model i klassen, der har den slags adaptiv fartpilot.

Hvad er værd at vide om den nye VW Polo:

Den nye VW Polo har i alle modeller fået et digitalt instrumentbræt som erstatter de traditionelle visere, med en otte tommer skærm.
Ønsker du større skærm, skal du op i varianten Style, som kan fås fra 244.995,-. Her får du en 10,25 tommer skærm i stedet. Dertil får du også en større skærm i midterkonsollen som måler otte tommer i forhold til de 6,5 tommer som er i standardmodellen.
Endnu en tilføjelse til bilen, er at du ikke behøver at anvende et USB-stik ved tilslutning af Apple Carplay og Android Auto.
Ved køb af standard modellen kan bilen køre 17,9 km/l ved blandet kørsel, dette udgør en Benzin CO2- emission på 127 g/km. Rykker du en klasse op, kan Life modellen køre mellem 19,2-18,2 km/l ved blandet kørsel.

Er du blevet mere nysgerrig på den nye VW Polo og ønsker at høre mere omkring bilen, så er du altid velkommen til at komme ind i vores butikker og få en snak med os.

Ønsker du at vide mere om VW Polo, så kan du deltage i vores åbent hus her.

Ellers kan du læse mere om bilen her.