Haderslev autoværksted

Autocentralen i Haderslev er autoriseret Hyundai, Citroën og Opel værksted. Her giver vores dygtige og specialuddannede teknikere dig og din bil den bedste service.

Book værkstedsbesøg

Dit lokale autoriserede værksted

Vores dygtige mekanikere på Hirsevej tager sig kærligt af din Citroën, Hyundai og Opel.

Citroën værksted i Haderslev

Autocentralen er dit lokale autoriserede Citroën værksted og byder dig indenfor i flotte lokaler på Hirsevej 1 i Haderslev.

Hyundai værksted i Haderslev

På Hirsevej i Haderslev tager vores dygtige teknikere sig godt af din Hyundai. Vi er autoriseret Hyundai værksted og mens din bil er på værksted kan du nyde en tur i udstillingen og opleve alle de nye, flotte Hyundai modeller.

Opel værksted i Haderslev

Foruden vores dygtige Hyundai og Citroën mekanikere – står vores ligeså dygtige Opel mekanikere klar til at tage sig godt af din bil når den skal på værksted i forbindelse med service eftersyn, olieskift, skade eller lign..

Lån en 2-hjulet

Når den fire-hjulede er på værksted, så har du mulighed for helt gratis hurtigt at komme på vejen igen på en to-hjulet. Vi tilbyder en nemlig en gratis at lånecykel mens din bil er på værksted. Vi har cykelhjelm, så du sikkert og hurtigt kan komme

Kaffe på kanden & arbejdsro

Ønsker du at vente hos os mens din bil er på værksted, så tilbyder vi dig kaffe på kanden og arbejdsro i vores hyggelige venteværelse.

Fordele hos os

Når du besøger vores værksted på Hirsevej opnår du en række fordele.

Kulancemulighed

Hos Autocentralen har vi sammen med vores importører mulighed for i særlige tilfælde at tilbyde dig en kompensationsmulighed, hvis der opstår en skade på din bil, som ikke er omfattet garanti eller reklamationsret. Denne kan helt eller delvist dække reparationer, der ligger efter garantiperiodens dækning. Kulance er ikke en ret – men en velvilje fra Autocentralen eller vores importører side, som vi i nogle tilfælde kan give til vores loyale værkstedskunder. Læs mere her.

Prismatch

Uanset om du bestiller et autoriseret service eller et basis service på vores værksted, så matcher vi laveste pris på al værkstedsarbejde.

Læs mere om prismatch på vores værksted her.

Auto:Konto

Mange udskyder reparationer på bilen og det årlige servicetjek, eller trækker dækskifte til sidste øjeblik. AUTO:KONTO giver dig råd til at få ordnet bilen med det samme – og til samme pris som kontantprisen. Du betaler ingen rente, ingen gebyr og ingen udbetaling. Læs mere her.

Servicepakker

Service skal være så enkelt for dig som muligt. Derfor har vi sammensat tre servicepakker og –aftaler som gør dit liv som bilist lidt nemmere. Du skal blot vælge, hvilken der passer til dig og dit behov og køre glad videre.

Du kan læse meget mere om servicepakkerne her.

Sommer- & vinterdæk

Dine dæk er den eneste kontakt til vejbanen, derfor er det vigtigt, at bilens dæk passer til dit kørselsmønster og at dækkene passer til årstiden.

Vi tilbyder dig et stort udvalg af vinter- og sommerdæk, der passer til netop din bil og vi forhandler udelukkende de bedste dækmærker på markedet – til årstidens bedste priser.

Hotel:Plus

Vil du gerne slippe for både hjulskifte og opbevaring af dine sommer- eller vinterhjul, så er Hotel:Plus dækhotel løsningen. Vi skifer din hjul når du går den nye årstid melder sin ankomst og opbevarer dine sommer- eller vinterhjul på vores dækhotel.

Skadescenter & pladeværksted

Har din bil været udsat for stenslag, bilka-buler eller større skader, så har tager vores dygtige pladesmede sig kærligt at din bil.

Vi samarbejder med ALLE forsikringsselskaber og og hjælper med at papirarbejdet bliver udfyldt korrekt – det gør det let for dig, når skaden er sket. Læs mere her.

BOOK VÆRKSTEDSBESØG

Book nemt og enkelt en tid på værkstedet.

KONTAKT

Har du spørgsmål omkring værkstedsbesøg i forbindelse med serviceeftersyn, stenslag, airconditiontjek, bilka-buler eller lign – så kig endelig forbi på Hirsevej 1 i Haderslev.
Du kan også kontakte os på tlf. 74 52 36 50

Autocentralen Haderslev
Hirsevej 1
6100 Haderslev
74 52 36 50

 

Book værkstedsbesøg