Autoværksted Haderslev

Autocentralen i Haderslev er autoriseret Hyundai, Citroën og Opel værksted. Her giver vores dygtige og specialuddannede teknikere dig og din bil den bedste service.

Book værkstedsbesøg

Dit lokale autoriserede værksted

Vores dygtige mekanikere på Hirsevej tager sig kærligt af bilmærker som Citroën, Hyundai og Opel.

Citroën værksted i Haderslev

Autocentralen er dit lokale autoriserede Citroën værksted og byder dig indenfor i flotte lokaler på Hirsevej 1 i 6100 Haderslev.

Hyundai værksted i Haderslev

På Hirsevej i Haderslev tager vores dygtige teknikere sig godt af din Hyundai. Vi er autoriseret Hyundai autoværksted og mens din bil er på værksted kan du nyde en tur i udstillingen og opleve alle de nye, flotte Hyundai modeller.

Opel værksted i Haderslev

Foruden vores dygtige Hyundai og Citroën mekanikere – står vores ligeså dygtige Opel mekanikere klar til at tage sig godt af din bil når den skal på autoværksted i forbindelse med service eftersyn, olieskift, skade eller lign..

SEAT værksted i Haderslev

Autocentralen er dit lokale autoriserede SEAT værksted og byder dig indenfor i flotte lokaler på Hirsevej 1 i 6100 Haderslev.

Lån en 2-hjulet

Når den fire-hjulede er på værksted, så har du mulighed for helt gratis hurtigt at komme på vejen igen på en to-hjulet. Vi tilbyder en nemlig en gratis at lånecykel mens din bil er på vores værksted haderslev . Vi har cykelhjelm, så du sikkert og hurtigt kan komme

Fordele hos os

Når du besøger vores autoværksted på Hirsevej i 6100 haderslev opnår du en række fordele.

Kulancemulighed

Hos Autocentralen har vi sammen med vores importører mulighed for i særlige tilfælde at tilbyde dig en kompensationsmulighed, hvis der opstår en skade på din bil, som ikke er omfattet garanti eller reklamationsret. Denne kan helt eller delvist dække reparationer, der ligger efter garantiperiodens dækning. Kulance er ikke en ret – men en velvilje fra Autocentralen eller vores importører side, som vi i nogle tilfælde kan give til vores loyale værkstedskunder.

Prismatch

Uanset om du bestiller et autoriseret service eller et basis service på vores autoværksted, så matcher vi laveste pris på al værkstedsarbejde.

Læs mere om prismatch på reparationer hos vores autoværksted her.

Auto:Konto

Mange udskyder reparationer på bilen og det årlige servicetjek, eller trækker dækskifte til sidste øjeblik. AUTO:KONTO giver dig råd til at få ordnet bilen med det samme – og til samme pris som kontantprisen. Du betaler ingen rente, ingen gebyr og ingen udbetaling.

Servicepakker

Service skal være så enkelt for dig som muligt. Derfor har vi sammensat tre servicepakker og –aftaler som gør dit liv som bilist lidt nemmere. Du skal blot vælge, hvilken der passer til dig og dit behov og køre glad videre.

Du kan læse meget mere om servicepakkerne her.

Sommer- & vinterdæk

Dine dæk er den eneste kontakt til vejbanen, derfor er det vigtigt, at bilens dæk passer til dit kørselsmønster og at dækkene passer til årstiden.

Vi tilbyder dig et stort udvalg af vinter- og sommerdæk, der passer til netop din bil og vi forhandler udelukkende de bedste dækmærker på markedet – til årstidens bedste priser.

Skadescenter & pladeværksted

Har din bil været udsat for stenslag, bilka-buler eller større skader, så er vores dygtige pladesmede eksperter i reparationer, og de tager sig kærligt af din bil.

Vi samarbejder med ALLE forsikringsselskaber og og hjælper med at papirarbejdet bliver udfyldt korrekt – det gør det let for dig, når skaden er sket. Læs mere her.

Brug vores kontakt formular herunder og bestil et tilbud.

BOOK VÆRKSTEDSBESØG

Book nemt og enkelt en tid på værkstedet.

KONTAKT

Autoværksted haderslev autocentralen

Har du spørgsmål omkring værkstedsbesøg i forbindelse med serviceeftersyn, stenslag, airconditiontjek, bilka-buler eller lign – så kig endelig forbi på Hirsevej 1 i Haderslev.
Du kan også kontakte os på tlf. 74 52 36 50

Autocentralen Haderslev
Hirsevej 1
6100 Haderslev
74 52 36 50

 

Book værkstedsbesøg