Derfor bør du køre bilen på et autoriseret mærkeværksted

Mange kører bilen til service hos et uautoriseret værksted. Det er ikke nødvendigvis en ret god idé – og billigere er det slet ikke

At få udført service på din bil er essentielt for bilens generelle vedligholdelse, holdbarhed og din sikkerhed. Det er ikke ligegyldigt om du vælger et autoriseret eller et ikke autoriseret værksted, når din bil skal til service. Vi vil gerne slå myten ned omkring at autoriseret service er dyrt. Læs med nedenfor og oplev alle de fordele du får ved at vælge et autoriseret service værksted.

Autocentralen er autoriseret værksted for Opel, Hyundai, Citröen, DS, Honda, Nissan og Skoda. Vi har mange års erfaring og ekspertise med netop disse mærker.

Derfor skal din bil få foretaget service på et autoriseret værksted

 • Det rette værktøj

  Som autoriseret værksted har vi altid det rette specialværktøj, så der ikke bruges unødig tid til fejlfinding.

 • Diagnosticering

  Din bil er en stor computer. Derfor har vi som autoriseret værksted naturligvis diagnosticeringsværktøj fra fabriken, så vi online altid kan se de sidste tilgængelige informationer, vi kan fejlsøge hurtigt og spørge fabrikken online vedr. evt. fejlkoder. Den hurtige proces gør dig hurtigt køreklar igen.

 • Bilens software

  En moderne bil har i dag mange indbyggede computere, så kun dit autoriserede værksted kan opdatere bilens software.

 • Originale dele

  Når din bil får foretaget et autoriseret service hos Autocentralen, benytter vi altid originale reservedele. Fordelen ved at benytte originale reservedele er at de er gennemtestet med bl.a. crashtests, varme og slidtests.

 • Bilens foreskrifter

  Når du får et autoriseret service hos Autocentralen, bliver bilen vedligeholdt efter fabrikkens specifikationer og foreskrifter. Dette foretages af certificerede specialister.

 • Brugtvognspris

  En bil der har overholdt alle service på et autoriseret værksted har en højere brugtvognsværdi.

 • Vejhjælp

  Når du får foretaget autoriseret service hos Autocentralen, får du automatisk 1 års gratis vejhjælp. Du er dækket i hele Europa, og vi gør altid alt vi kan, for at du kommer hurtigt videre.

Book autoriseret service hos Autocentralen

Autocentralen er dit autoriserede service værksted for Opel, Hyundai, Citröen, DS, Honda, Nissan og Skoda.

Autoriseret service behøver ikke at være dyrt.

Book online
Udfyld formularen online og book tid på værkstedet. Du modtager straks efter din booking en e-mail bekræftelse på at vi har modtaget din booking. Inden for 4 timer (på hverdage) modtager du en endelig bekræftelse fra os.

Book tid til autoriseret service her.

Vi glæder os til at servicere dig og din bil.