ABSBrakes,AlloyRims,Towbar,AntiSpin,ArmRest,AutomaticEmergencyBrake,AutomaticLight,RearViewAutoDimming,Bluetooth,RemoteCentralLocking,PowerWindows4,PoweredMirrorsHeated,CruiseControl,AdaptiveCruiseCo

Filter Found a single result
Mærke
Model
Årgang
Pris
Kilometer
Brændstof
Gear
Afdeling

Lige nu: 425 brugte biler til salg

Her kan du finde din nye brugte bil, der med garanti dækker dine behov. Hos Autocentralen kan du finde brugte biler i god klargjort stand i mange forskellige mærker lige fra Škoda, SEAT, CUPRA, Hyundai, Honda, Volkswagen og Nissan til Audi, Porsche og BMW.

 • VW T-Roc 1.0

  TSi 115 Style 5dAutocentralen Vejle Bugattivej 4

  Kilometer

  48.000

  Model

  2019

  Brændstof

  Benzin

  KM/L

  21,2

  239.800 Kr.

  Kontantpris

Biler til enhver smag

Vi har både personbiler, personvarebiler og 4x4. Der er noget for enhver smag, og leder du efter en seriøs bilforhandler, der har service, værksted og reservedele i orden, er du kommet til det rette sted.

Se hele vores udvalg af brugte biler her - eller brug vores søgemaskine herover, hvis du søger noget bestemt. Her kan du indstille parametre som for eksempel mærker, årgang, pris eller kilometer per liter.

Køb brugte biler med god samvittighed

Når du køber brugte biler hos Autocentralen, er det ikke kun kvalitet og service, der er i helt top. Ved hjælp af vores prisberegner, kan vi enkelt og hurtigt beregne værdien af din brugte bil. På den måde har du god samvittighed hvad angår din nuværende bil, så det bliver lettere for dig at vælge mellem vores mange gode brugte biler.

Brugt bil med Re:Drive

Mange af vores brugte biler er certificeret med RE:DRIVE, der giver dig en lang række fordele som 6 måneders totalgaranti og 12 måneders vejhjælp. RE:DRIVE-stemplet gives til biler, der er under 5 år gamle med under 100.000 kilometer i dækkene.

Brugt bil i nærheden af dig

Du kan også vælge, hvilken afdeling bilen skal være i, så du efterfølgende kan tage ud og se nærmere på den. Vi har nemlig otte afdelinger fordelt i Sydjylland, Sydvestjylland og Midtjylland, så du kan altid finde en afdeling nær dig. Vi sørger altid for god service og står klar til at hjælpe dig i din beslutning om at købe en brugt bil. Vi har kompetent personale, der kan finde den rigtige løsning til dine behov, og som guider dig i hele processen på vej til en ny bil. Ved et salg af brugt bil kan du naturligvis både se og prøve bilen hos den lokale afdeling.

 • VW T-Roc 1.0

  TSi 115 Style 5dAutocentralen Vejle Bugattivej 4

  Kilometer

  48.000

  Model

  2019

  Brændstof

  Benzin

  KM/L

  21,2

  239.800 Kr.

  Kontantpris