Opbakning i lokalområdet

Hos Autocentralen har vi valgt at dedikere en stor del af vores sponsor midler til lokalsporten og er dermed en aktiv medspiller i klubberne i nærområdet. Vi har valgt at rette fokus på bredden indenfor flere idrætsgrene samt støtte individuelle idrætsudøvere.

Autocentralen har afdelinger i Vejle, Kolding, Haderslev, Vejen og Esbjerg.

Sponsoraterne dækker primært tiltag indenfor disse områder med det mål at støtte lokalt samt øge kendskabet til Autocentralen i nærområdet.

Idet de fleste sponsorater er baseret på et gensidigt samarbejde, bliver der hos Autocentralen stillet krav til sponsor-partneren og det er vigtigt for os, at sponsoraterne passer til Autocentralen værdier.

Autocentralen indgår sponsorater der understøtter sport og kultur – men sponsorerer ikke politiske partier eller foreninger samt religiøse organisationer eller religiøse formål.

Nedenfor kan du se hvem Autocentralen har valgt at sponsorere, og du kan selv ansøge om sponsorstøtte ved at udfylde skemaet nedenfor.


Sponsoransøgning

Vi får dagligt mange henvendelser vedr. sponsorater – derfor beder vi dig udfylde og overveje nedenstående inden ansøgningen sendes til os.

Alle sponsormodtagere skal som minimum:

•Indsætte Autocentralens logo samt link til autocentralen.com på deres hjemmeside. Logoet finder du her.
•Underrette evt. forældregruppe omkring sponsoratets indgåelse.
•Ved trøjesponsorater og lignende skal klubben sende et billede af gruppen iført trøjen med synligt logo til Autocentralen til brug på hjemmesiden og facebook.

Udfyld venligst nedenstående. Sponsoransøgninger evalueres månedsvist.

Ansøg om sponsorat

Sponsorater

Kolding Teaterforening
Vejle Svømmeklub
Team Rynkeby
KIF Kolding København
Billund Trav
Vejen Idrætscenter
Holsted Speedway-Klub
Vejle Boldklub
Royal Oak Vejen
Harte
Kolding Golf Club
Vejen Opel Air
Kolding Boldklub
Dalby Gymnastik Forening.
Bramdrupdam Idrætsforening
Godset Kolding