SKADECENTER OG PLADEVÆRKSTED

Hos Autocentralen har vi et stort professionelt pladeværksted der hjælper dig på vej uanset om der er tale om stenslag, bilka-buler eller større skader på din bil.

Når skaden er sket gør vi det let for dig. Vi samarbejder med ALLE forsikringsselskaber og og hjælper med at papirarbejdet bliver udfyldt korrekt.

Lad os slå det fast med det samme.

Vi er specialister i Citroën, Hyundai, Nissan, Opel, Volkswagen, SEAT, ŠKODA og Audi.
Vi arbejder efter importørernes særlige høje krav ved skader. Din bil skal bringes i samme sikre stand som før skaden.
Vi har samarbejdsaftaler med alle forsikringsselskaber.

Valget er dit

Dit forsikrings­selskab kan have en mening, men du tager beslutningen. Forsikringen dækker uanset dit valg. Og hvorfor skulle din bil ikke forblive original?

Vi hjælper dig hele vejen, når skaden er sket. Du begynder med skemaet på bagerste side med oplysninger om modparten.

Herefter hjælper vi eller dit forsikringsselskab med transport til nærmeste skadecenter, hvis din bil ikke kan køre. Vi kalder det Vejhjælp.
Det er gratis og kræver bare en vis loyalitet.

Telefonnummer til Vejhjælp findes i bilens instrukionsmappe eller her

Når der skal vælges skadescenter

Få din bil lavet på et skadecenter – så den forbliver  original?

  • Du får gratis lånebil ved de fleste skader
  • Alt værkstedsarbejde udføres ifølge fabrikkens retningslinier
  • Vi er specialister i netop din bil
  • Vejhjælp gennem os eller dit forsikringsselskab

Tør du få udbedret en skade, på et ikke autoriseret mærkeværksted ?

Når skaden er sket, er der mange der lader deres forsikringsselskab afgøre hvor skaden skal udbedres…det kan være dumt og i værste tilfælde få helt fatale konsekvenser.

Så sørg altid for, ved enhver skade, uanset størrelse, at din bil kommer til et autoriseret mærke værksted. Vi ved hvilke dele der skal skiftes og hvilke der må repareres, med ubetinget hensyntagen til bilens sikkerhedszoner.

Vores skade-center bliver løbende certificeret af bilproducenterne og af uvildige certificeringspartnere. Vi kan stolt fremvise at vi er blandt de allerbedste i branchen.

Som autoriseret mærkeværksted og skade-center, har vi alle forudsætningerne for, at få din bil tilbage til dens oprindelige tilstand.

Book tid til skadesarbejde eller forsikringsskader ?

Bilens sikkerhedszoner – det vigtigste sted i bilen.

Bilindustrien bruger årligt mange milliarder

-på at forbedre sikkerheden for bilens passagerer og trafikanter.De tegner, beregner og crash-tester, for at redde liv og minimere skader i trafikken.

Enhver moderne bil har en sikkerhedszone. Sikkerhedszonen er det sted i bilen hvor du og din familie befinde sig, når I er på farten. I tilfælde af en kollision, er bilen konstrueret således, at sikkerhedszonen har den absolut højeste sikkerheds prioritet. Det vil sige at bilens karrosseri helt bevidst er konstrueret til at giver efter på bestemte områder, for så samtidig, at opretholde sikkerheden i sikkerhedszonen og dermed beskytte passagerene i mod skader.

Når vi skal udbedre en skade på en bil, skal bilens sikkerhedszonen genskabes. Forudsætningen for at genskabe sikkerhedszonen er at vi helt præcis ved hvad der skal skiftes. Fabrikken har helt klare retningslinjer for hvad der skal skiftes ved en hver skade…også selv om delen ikke umiddelbart ser ud til at fejle noget.

Flere omfattende tests har vist at forkert udbedring af trafikskader har betydet at sikkerzonen ikke er blevet genskabt korrekt og derfor ikke har haft den styrke der var tiltænkt. Det kan få alvorlige konsekvenser for bilens passagerer.

Få nu udbedret din skade, på din bil – der hvor de ved, hvordan det skal gøres.