Autoriseret Basisabonnement til din Volkswagen, SEAT & Škoda

Et Autoriseret Basisabonnement til din bil der er mere end 2 år

Er forelskelsen til din bil kun blevet større og større med tiden, og skal denne kærlighed vare ved længe endnu? Så kan det være en stor fordel at tegne et Autoriseret Basisabonnement til din SEAT, Volkswagen eller Škoda.

Med oprettelse af et Autoriseret Basisabonnement, så får du færre bekymringer, når din SEAT, Volkswagen eller Škoda skal til service. Samtidig med at du altid er sikret at din SEAT, Volkswagen eller Škoda er i de bedste hænder.

Mand der skifter en Volkswagen logo
Kunder har en dialog med mekaniker

Slip for grimme overraskelser

SEAT, Volkswagen eller Škoda er bygget til at kunne kører i mange år. Men selv den bedste bil har brug for en pause og et check. Det kan ikke undgås, at olie skal skiftes, dele bliver slidt ned og skal udskiftes, som bilen bliver ældre.

Den slags udgifter kan ofte komme som en overraskelse, der kan forstyrre selv den mest stabile privatøkonomien. Vi har sammen med SEAT, Volkswagen og Škoda lavet et service abonnement, så har du færre bekymringer, når din bil skal på værkstedet.

Fem hurtige om Autoriseret Basisabonnement

Hvad er et Autoriseret Basisabonnement?

Et Autoriseret Basisabonnement er en abonnementform, hvor du betaler et fast beløb, der så dækker fastsatte services på din SEAT, Volkswagen eller Škoda.

Du kan tegne et Autoriseret Basisabonnement til din SEAT, Volkswagen eller Škoda, hvis den er ældre end 2 år regnet fra 1. indregistrering, og umiddelbart efter et autoriseret serviceeftersyn.

Hvad dækker et Autoriseret Basisabonnement?

Et Autoriseret Basisabonnement dækker arbejdsløn til det af producentens fastsatte service, samt motorolie og oliefilter til din SEAT.

Abonnementet omfatter tillige efterfyldning af motorolie og sprinklervæske mellem serviceeftersyn.

Hvad dækker et Autoriseret Basisabonnement ikke?

Abonnement dækker ikke anbefalede tillægsarbejder, såsom tændrør, filtre og tandrem, samt øvrige reparationer, som måtte være nødvendige for at opretholde bilens drift. Dette er ydelser, der vil blive opkrævet særskilt af din SEAT partner.

Kan jeg ændre mit Autoriserede Basisabonnement efter oprettelsen?

Det er altid muligt løbende at justere på periode og kilometer på dit eksisterende Basis abonnement. Det er ikke muligt at opgradere til et Autoriseret Serviceabonnement eller et Service- og Reparationsabonnement, da disse skal oprettes inden bilen er 2 år, regnet fra 1. indregistrering. Hvis du ønsker at ændre i dit eksisterende abonnement kan du kontakte serviceabonnement@smc.dk

Hvad sker der med abonnementet hvis jeg vil sælge min bil?

Beslutter du dig for at sælge bilen inden for den periode, hvor abonnementet dækker, kan den nye ejer overtage abonnementet. Det giver køberen sikkerhed for, at bilen er blevet passet på et autoriseret SEAT værksted – og øger både bilens værdi og køberens tryghed. Send evt. ejerskifteoplysninger til serviceabonnement@smc.dk