SAMTYKKE HOS AUTOCENTRALEN

Fra den 25. maj 2018 kræves det i henhold til persondataforordningen ,at du har givet Autocentralen dit samtykke til at Autocentralen må sende dig en e-mail / SMS.

Dit samtykke er en overordnet accept af at Autocentralen må sende dig e-mail / SMS. Når du giver Autocentralen dit samtykke siger du JA til at modtage nedenstående som en samlet pakke.

  • Ønsker du at afmelde dig nyhedsbrevet, kan det ske direkte fra nyhedsbrevet.
  • Ønsker du at afmelde dig vores service indkaldelser kan det kun ske ved en total tilbagetrækning af hele samtykket med Autocentralen.
  • Ønsker du at tilbagetrække dit samtykke skal du kontakte din lokale Autocentralen.

JA

Du har givet Autocentralen dit samtykke.

Nyhedsbrev

Du modtager ca. 5-8 gange årligt et nyhedsbrev fra Autocentralen.
Nyhedsbrevet indeholder generelt mærke-nyt, relevant information om bilen, såvel invitation til VIP events, åbenthus arragementer og konkurrencer.

Du kan til en hver tid direkte fra nyhedsbrevet eller autocentralen.com afmelde dig nyhedsbrevet.

Serviceindkaldelser
Rustinspektion
Syns indkaldelser
Notifikation ved opdateringer

Autocentralen har et omfattende notifikationssystem som notificerer dig på email når det er tid til at bilen skal til service, skal have udført rustinspektion, syns indkaldelser såvel såfremt der måtte komme vigtige opdateringer til bilen.

NEJ.

Du har ikke givet Autocentralen dit samtykke.

Uden samtykke vil du fra Autocentralen fortsat modtage

Almindelig postforsendelser.

Bemærk at Autocentralen ikke fremsender postforsendelser når det gælder service indkaldelser, rustinspektion såvel som synsindkaldelser. Forudsætning for modtagelse af disse notifikationer er at det sker elektronisk, altså via email.

AUTOCENTRALEN OMKRING PERSONDATAFORORDNING AF 25. MAJ 2018

På siden her kan du læse lidt generelt om Autocentralen i sammenhæng med den nye persondataforordning.

Autocentralen videregiver aldrig kundeoplysninger.
Hos Autocentralen værner vi om og respekterer vores kunders ønske om markedsføringsmateriale. Når du har købt en bil hos Autocentralen vil vi selvfølgelig gerne holde kontakten til dig. Det kræver i henhold til den nye persondataforordning, at du har givet os dit samtykke til at vi må sende dig e-mail og sms.

Du kan give Autocentralen dit samtykke ved at besøge en af Autocentralens butikker eller ved blot at følge vejledningen i vores mail “Giv dit Samtykke”.

Dit samtykke gør at vi kan holde kontakten, det tager kun ét minut og du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrev eller helt trække samtykke tilbage.

Autocentralen videregiver ikke persondata til bilmærkerne.
I tilfælde hvor du har købt en ny bil af nedenstående mærker vejleder vi dig i hvordan du tilmelder dig de enkelte mærkeplatforme af afhængig af den bil du har. Det er altid dig selv der direkte ved bilmærket indgår samtykke (opt-in) ved oprettelse af profilen typisk via deres app. Autocentralen er i alle disse tilfælde ikke involveret i indhentning og administration af samtykke.

Bilmærke- platforme.
De enkelte mærkeplatforme udbygges løbende og på sigt kommer de til at kunne tilbyde en lang række smarte funktioner og værktøjer i direkte sammenhæng med bilen. Generelt er alle platforme nu i startfasen, men der lægges fra bilproducenterne mange kræfter i løbende, at udvikle platforme, så de giver mest mulig værdi for bilejeren. Du kan læse mere omkring de enkelte platforme ved at klikke på bilmærkerne.

Opel og MyOpel

Har du en Opel kan du med fordel gøre brug af Opels platform MyOpel. Har du tilmeldt dig Opels MyOpel har ved tilmelding givet Opel samtykke (opt-in) til at kontakte dig elektronisk.

Opel bruger MyOpel app til at notificere dig omkring bilnyheder mv. Ønsker du at afmelde dig MyOpel skal du via app eller via mail fra MyOpel afmelde dig tjenesten direkte hos MyOpel.
Er du i tvivl om hvordan du afmelder dig MyOpel kan vi hos Autocentralen guide dig igennem, men du skal være opmærksom på at afmelding kun kan ske fra din side alene.

Nissan og “You+Nissan”

Har du en Nissan kan du med fordel oprette en profil til ”You+Nissan”. Med You+Nissen får du adgang til en række nyheder fra Nissan. Ved tilmelding giver du samtykke (opt-in) til at Nissan må kontakte dig elektronisk. You+Nissan benytter hovedsageligt platformen til at kommunikere omkring relevante oplysning til dig og din Nissan.

Er du i tvivl om hvordan du afmelder dig ”You+Nissan” l kan vi hos Autocentralen guide dig igennem, men du skal være opmærksom på at afmelding kun kan ske fra din side alene.

Hyundai og “minHyundai”

Har du en Hyundai kan du med fordel oprette en profil på Hyundais platform ”minHyundai”. Ved oprettelse af profil har du givet samtykke (opt-in) til at Hyundai må kontakte dig elektronisk.

Hyundai bruger ”minHyundai” til at notificere dig omkring nyheder og oplyse dig omkring historik på din bil. Alle henvendelser fra denne platform sker på direkte fra Hyundai og Autocentralen har ingen indflydelse på kommunikation såvel som vedligeholdelse af samtykke mv.

Er du i tvivl om hvordan du afmelder dig ”minHyundai” l kan vi hos Autocentralen guide dig igennem, men du skal være opmærksom på at afmelding kun kan ske fra din side alene.

Citroën og “MyCitroën”

Har du købt en Citroen kan du med fordel oprette en profil via app’en ”MyCitroen”. Med appen har du adgang til en række smarte funktiner i relation til dig og din Citroen.
Ved oprettelse af profil giver du automatisk samtykke (opt-in) til at Citroen må kontakte dig elektronisk. Styring af præferencer i forhold til kommunikation fra Citroen styrer du i ”MyCitroen” og kommunikationen sker direkte mellem dig og Citroen, altså uden om Autocentralen.

Er du i tvivl om hvordan du afmelder dig ”MyCitroen” kan vi hos Autocentralen guide dig igennem, men du skal være opmærksom på at afmelding kun kan ske fra din side alene.

Skoda og “MinSkoda”

Har du en Skoda kan du med fordel oprette en profil i ”MinSkoda”.
Med en ”MinSkoda” profil har du givet samtykke (opt-in) til at Skoda må kontakte dig elektronisk. Det er via ”MinSkoda” at du styre hvilken elektronisk kommunikation du ønsker at modtage fra Skoda. Med ”MinSkoda” kan du bla. se om din bil er låst, se oliestand, kontroller batteri, tjek tanken og se bilens placering. Du kan selvfølgelig også direkte fra app trække dit samtykke tilbage, så du ikke længere modtager e-mail og notifikationer fra Skoda. Fra app’en er det desuden muligt at bestille tid på værkstedet om det være sig service eller reparation.

Volkswagen og “MinVolkswagen”

Har du en Volkswagen kan du med fordel oprette en profil i ”MinVolkswagen”.
Med en ”MinVolkswagen” profil har du givet samtykke (opt-in) til at Volkswagen må kontakte dig elektronisk. Det er via ”MinVolkswagen” at du styre hvilken elektronisk kommunikation du ønsker at modtage fra Volkswagen. Med ”MinVolkswagen” kan du bla. se om din bil er låst, se oliestand, kontroller batteri, tjek tanken og se bilens placering. Du kan selvfølgelig også direkte fra app trække dit samtykke tilbage, så du ikke længere modtager e-mail og notifikationer fra Volkswagen. Fra app’en er det desuden muligt at bestille tid på værkstedet om det være sig service eller reparation.