Velkommen til Sydjyllands største bilhus

Autocentralen har spredt køreglæde i Kolding siden 1976. Og med sammenlægningen med Tegllund, når køreglæden også til Haderslev, Vejle og Vejen. Desuden er Volkswagen i Kolding og Esbjerg og Skoda i Esbjerg kommet til siden. Resultatet er Sydjyllands største bilhus med endnu flere nye og brugte kvalitetsbiler. Men nu er det ikke kun størrelsen, det handler om. Ordentlig service, unikke fordele og gode tilbud er selvfølgelig stadig i centrum. Der er bare endnu mere af det.
Det er derfor vi kan sige Mere end biler. Fordi Autocentralen simpelthen er den forhandler, der kører lidt længere for at gøre dit billiv meget nemmere. Vi lover ikke ren køreglæde, men det er tæt på.

Find din drømmebil her og der

Du finder altid mere end 1.000 topklargjorte, nye og brugte biler på autocentralen.com eller i en af vores 7 afdelinger. Det betyder, at du med garanti altid finde præcis den bil, der passer til dine behov, uanset om du er på jagt efter en ny eller en nyere, brugt person-, varebil eller 4×4.

Autoriseret forhandler og værksted

Vi er autoriseret forhandler og serviceværksted for Volkswagen, Opel, Hyundai, Citroën, DS, Honda, Nissan og Skoda. Der ud over er vi Audi servicepartner i Kolding og Esbjerg.

Vi servicerer, reparerer og udbedrer skader på alle bilmærker. Vi sælger desuden alt i reservedele, udstyr såvel som karosseridele mv.

Vi køreglæder os til at se dig

Med venlig hilsen
Autocentralen.com
– Mere end biler