Information vedrørende Covid 19-situationen

Vi tager alle forholdsregler for at begrænse og forsinke smitten af Covid-19 og har igangsat en række tiltag, så du fortsat kan få din bil på værksted og opretholde mobiliteten.

Har du udset dig din drømmebil og ønsker en prøvetur i en ny eller brugt bil, så har vi ligeledes i salgsafdelingen igangsat en række tiltag, så du føler dig tryg ved besøget.

Nedenfor kan du se nogle af de tiltag vi har iværksat og har du yderligere spørgsmål, så kontakt os endeligt.

Vores personale bruger håndsprit, håndtag & overflader sprittes af løbende og vi holder naturligvis den anbefalende afstand til vores kunder.

Chat-funktion

For at kunne imødekomme de spørgsmål du må have både indenfor og udenfor vores åbningstider, så har vi oprettet en chat – hvor du alle ugens dage fra klokken 8 til 22 har mulighed for at kontakte os vedrørende din bil eller dit besøg hos os.

Har du spørgsmål omkring vores håndtering af Covid 19-situationen, dit kommende værkstedsbesøg eller besøg i vores salgsafdeling – så tag fat i os, så finder vi den løsning, der gør dig mest tryg i denne situation.

Vi passer godt på hinanden

Derfor arbejder vi i den kommende periode i flere hold på værkstedet, vi sikrer god afstand mellem kollegaer, dem der har mulighed for det arbejder hjemme og møder aflyses i det omfang det er muligt.

Vi opdaterer hjemmesiden, hvis der kommer nye retningslinjer

Hvis myndighederne udstikker nye retningslinjer, der påvirker Autocentralen, så opdaterer vi naturligvis vores processer. Du kan altid se seneste opdatering på situationen her.

Kontakt din lokale afdelingBook service

Salgsafdelingen

Overflader afsprittes inden prøvekørsel af ny/brugt bil

Har du udset dig din drømmebil og ønsker en prøvetur i en ny eller brugt bil, så har vi ligeledes i salgsafdelingen igangsat en række tiltag, så du føler dig tryg ved besøget. Skal du prøve en bil, så bliver bilens overflader samt nøgler afsprittet inden prøvekørslen

Kontakt din lokale salgsafdeling her

Håndtering af nøgler ved prøvekørsler

Ønsker du det, så kan vi overdrage nøglerne til dig uden fysisk kontakt med personalet.
Alle overflader såsom håndtag, biles rat, gearstang, osv. bliver afsprittet inden prøvekørsel.
Nøgler håndteres ligeledes forsvarligt.

Kontakt din lokale salgsafdeling her

Kontakt til personalet efter prøvekørsel

Efter prøvekørsel af ny eller brugt bil, så kan vi fortsætte dialogen omkring din bil pr. telefon eller mail, så vi mindsker risikoen for smitte.

Kontakt din lokale salgsafdeling her

Vi tilbyder prøvekørsel fra din adresse

Drømmer du om en ny eller brugt bil – så har vi mulighed for at tilbyde dig prøveture fra din egen adresse.
Vi kører bilen hjem til dig og sørger for forsvarlig nøgleoverdragelse.

Alle overflader på bilen inkl. nøgler bliver afsprittet inden overlevering til dig.

Efter prøveturen kan vi fortsætte dialogen over mail eller telefon.

Vi kan sende dig en video, hvor vi gennemgår bilen – og skulle du have spørgsmål, så tilbyder vi dig at tage dem pr. telefon eller mail.

Kontakt din lokale salgsafdeling her

Videopræsentation af ny/brug bil

Har du spørgsmål vedr. en ny eller brugt bil og ønsker du ikke at besøge vores bilhuse, så gennemgår vi gerne bilen via videooptagelse og sender den til dig.
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere informationer, så kan vi fortsætte dialogen via telefon eller mail.

Vi er selvfølgelig kede af ikke at kunne give helt den samme oplevelse som ellers, men håber både på forståelse og god modtagelse af disse alternativer.

Kontakt din lokale salgsafdeling her

Gennemgang af din bil efter køb

Skal du hente din nye bil, kan du fortsat gøre det som planlagt. Der vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. I tillæg tilbyder vi dig, at en sælger via video på mobilen gennemgår bilen lidt dybere. Når den nuværende Coronavirus-situation er overstået, vil vi gerne tilbyde en dybere gennemgang af bilen. Levering af bil på hjemmeadresse tilbyder vi naturligvis også.

Kontakt din lokale salgsafdeling her

Vi arbejder i holdskift - og vi holder afstand i salgsafdelingen

I salgsafdelingerne arbejder vi i hold for at mindske smitterisikoen internt og eksternt.

Kontakt din lokale salgsafdeling her

Værksted

Hvordan afleverer jeg nøglen og undgår kontakt med personalet?

Når din bil skal på værksted, så har du mulighed for at aflevere bilens nøgler via vores nøgleindkast, som er placeret udenfor bygningen.
Derved undgår du unødig kontakt og afstand til andre.
Du skal blot kontakte dit lokale værksted og aftale hvordan du ønsker at aflevere din bil og afhente den igen.

Kontakt dit lokale værksted her

Hvordan afhenter jeg min bil efter værkstedsbesøg?

Uanset om du har været til service, fået skiftet hjul eller besøgt vores pladeværksted, så har du mulighed for at afhente din bil uden fysisk kontakt med personalet.
Mekanikerne bærer handsker og afspritter dine bilnøgler inden de bliver lagt i en kuvert som udleveres til dig.

Du aftaler blot med dit lokale værksted hvordan du ønsker at modtage dine nøgler, så gør vi alt for at du kan føle dig tryg ved at besøge os.

Kontakt dit lokale værksted her

Vi afspritter bilens flader inden aflevering

Efter værkstedsbesøg sørger vi naturligvis for at din bilens berøringsflader såsom bilens rat, gearknop, dørhåndtag inde og ude, m.m. er afsprittet, når du afhenter bilen.
Mekanikerne arbejder ligeledes med handsker og følger regeringens påbud og anbefalinger.

Kontakt dit lokale værksted her

Vi arbejder i holdskift - og holder afstand mellem mekanikerne på værkstedet

Vores mekanikere arbejder under Corona udbruddet i holdskift. Det gør, at der holdes anbefalet afstand mellem kollegaer, så vi minimerer smitterisikoen.

Kontakt dit lokale værksted her

Vi tilbyder hente at hente/bringe din bil efter service

Ønsker du ikke at køre din bil på værksted, så tilbyder vi, at vi henter din bil forud for bilens besøg på værkstedet – og leverer den på din adresse igen efter værkstedsbesøg.
Vi sørger naturligvis for at nøgleoverdragelen bliver foretaget forsvarligt – både når vi henter din bil og afleverer den igen.

Din bils overflader bliver afsprittet inden aflevering og mekanikeren bærer handsker.

Kontakt dit lokale værksted her

Venteområder er fordelt i mindre grupperinger

Ønsker du at vente på at din bil mens bilen får skiftet til sommerhjul, så har vi oprettet små venteområder med afstand til både andre kunder og personale. Her kan du slappe af, arbejde eller nyde en kop kaffe mens du venter på at din bil er klar igen.

Kontakt dit lokale værksted her

Chat med os

CHAT-funktion

For at kunne imødekomme de spørgsmål, som du måtte ligge inde med, så har vi oprettet en chat-funktion – hvor du alle ugens dage fra klokken 8 til 22 har mulighed for at kontakte os vedrørende din bil eller dit besøg hos os.

Skulle du have spørgsmål omkring vores håndtering af Corona-situationen, dit kommende værkstedsbesøg eller et fremtidigt besøg i vores salgsafdeling – så tag fat i os, så finder vi den løsning, der gør dig mest tryg i denne situation.

Du kan også – som altid – finde kontaktoplysninger på hvert eneste bilhus her.

Kontakt din lokale afdeling her