Nye Nissan

Nissan er et af de mest innovative og teknologisk stærke bilmærker. Nissan Qashqai, Micra, Juke og Note har for alvor fået Nissan på folks tanker. Idag er Nissan Qashqai en af de mest populære SUV i Danmark…ikke uden grund, for du får her en fantastisk lækker bil med en fantastisk køreoplevelse.

De fleste Nissan til det europæiske marked produceres hovedsageligt i Sunderland Storbritannien. Nissan har ud over et flot personbilsprogram også et attraktiv varebilsprogram.

Alle nye NISSAN kommer med 3 års garanti eller 100.000 km.

DEN HELT NYE NISSAN MICRA – DIN PARTNER IN CRIME

Med et sporty, nyt design, Intelligent Mobility udstyr og dristige muligheder for personalisering er den helt nye Nissan MICRA klar til at bryde grænser. Det unikke Bose® Personal® Audio System kombineret med interiør i top kvalitet, giver den et særligt dristigt udtryk. Smidig, selvsikker og effektiv – din partner in crime er altid klar.

OPLEV DEN HELT NYE MICRA OG DENS COOL DESIGN, FANTASTISKE KØREEGENSKABER OG TEKNOLOGISKE OVERLEGENHED.
Kom og oplev den, find den, du vil have, og leg med alle mulighederne for at sammensætte dit helt eget design. Den helt nye Nissan Micra er klar hos Autocentralen på Egtved Allé i Kolding og hos Autocentralen Vejle, Bugattivej 4 i Vejle.

Forbrug (bl. kørsel): 20,8-31,3 km/l, CO2: 85-107 g/km. Prisen er ekskl. leveringsomkostninger på 3.880 kr. Bilen er vist med ekstraudstyr.
FRA 139.900 KR

Kontakt

Kolding

Frank  Pedersen

Frank Pedersen

Nissan ansvarlig
27 87 16 09
fp@autocentralen.com

Kolding

Niels  Søgaard

Niels Søgaard

Sælger - Nissan, Honda
27 87 16 12
ns@autocentralen.com
 

Vejle

Per Hofman

Per Hofman

Sælger - Nissan ansvarlig
27 53 75 52
ph@autocentralen.com

Vejle

Frederik Rasmussen

Frederik Rasmussen

Nissan sælger
27 53 75 73
fra@autocentralen.com
 

Book Nissan prøvekørsel

PRØVETUR I NISSAN