Hyundai i30 Go

Hyundai varmer op til VM med en super veludstyret i30

I anledning af at Hyundai er hovedsponsor for sommerens VM i fodbold, byder Autocentralen på Fynsvej i Kolding og Hirsevej i Haderslev indenfor til åbent hus den 5. og 6. maj med en særlig VM-udgave af i30. Priserne starter fra 199.995 kr. inklusiv levering og ekstraudstyr til en værdi af 20.000 kr. uden merpris. Og det er med at skynde sig, for der er et begrænset antal.

Den dynamiske Hyundai i30 er allerede i standardversionen en særdeles veldesignet størrelse, der tager sig godt ud på de danske landeveje. Vil man have mere udstyr for pengene – og gerne skille sig lidt ekstra ud fra mængden, mens man ser godt ud – kan man passende overveje, om ikke en Hyundai i30 i særligt VM-antræk er det, der skal til.

Med alt fra 8” touch skærm med Apple Car Play, Bluetooth og bakkamera til aircondition, statisk kurvelys og varme i rat og forsæder er VM-udgaven af Hyundai i30 nemlig godt udstyret – samtidig med er prisen ekstraordinær skarp. Priserne på i30 i VM-særudgave starter fra 199.995 kr. for 5-dørs versionen, mens stationcaren fås fra 214.995 kr.

God VM-optakt
”I anledning af VM fodbold i Rusland tilbyder vi danskerne en VM-særudgave af Hyundai i30 inklusiv udstyr til en værdi af 20.000 kr. uden merpris. Tager man samtidig med i ligningen, at i30 som alle andre Hyundai personbiler leveres med markedets bedste garanti på fem år helt uden kilometerbegrænsning, giver det næsten sig selv, at med vores åbent hus arrangement i begyndelsen af maj, har vi sat ekstra gang i den danske VM-feber,” siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark.

Udover en lang liste af udstyr har VM-udgaven også en række designdetaljer, der sørger for, at modellen skiller sig ud fra mængden. Fronten har fået et ansigtsløft, nyt look til LED kørelyset og skarpere udformning af luftindtaget. Det giver den særlige i30 VM-særudgave et mere sportsligt udtryk. Yderligere har modellen sorte spejlkapper og mørkt tonede ruder i bilens bageste del.

Også indendørs er der tilføjet nye detaljer, idet VM-udgaven kommer med sort loftshimmel, der skygger for de stadig skarpere stråler fra solen, og som er med til at give modellen et mere eksklusivt udtryk end den almindelige Hyundai i30.

Sikkerhed og udstyr i højsædet
Hyundai i30 fik de maksimale fem stjerner i den uafhængige, europæiske sikkerhedstest, Euro NCAP. Oveni de sikkerhedsfeatures, der giver stjerner hos testorganisationen, gør Hyundai i30 vejen ekstra sikker med bl.a. bakkamera.

”Det kan være svært at parkere, når pladsen er trang, eller når vejr og mørke gør det svært at vurdere afstanden. Som prikken over i’et er VM-udgaven af i30 udstyret med et bakkamera, der nøjagtig guider føreren på vej i selv de mest vanskelige parkeringssituationer. Så snart bilen er sat i bakgear, aktiveres bakkameraet automatisk, og på skærmen vises sigtelinjer, så man nemt kan bedømme afstand og retning,” siger Annegrethe Skovby.

Flere valg på motorfronten
Ligesom landstræneren skal vælge de rette spillere til startopstillingen, skal man også træffe et vigtigt valg, når man vælger, hvilken motor der skal drive ens nye Hyundai i30. Udvalget består af tre motorer, en benzinmotor 1.0 T-GDI med 120 hk. og to dieselmotorer, en 1.6-liters dieselmotor med 110 hk. med 6-trins manual gearkasse eller syv-trins automatgear med dobbeltkobling.

Oplev Hyundai i30 Go hos Autocentralen på Fynsvej i Kolding eller Hirsevej i Haderslev.

Kontakt Autocentralen

Henrik Løjborg Hansen

Sælger
27 53 75 67
hlh@autocentralen.com