OPEL Haderslev

På hjørnet af Hirsevej finder du Haderslevs måske flotteste bilforhandler. Opel Haderslev er din lokale Opel forhandler med autoriseret Opel værksted og i den flotte udstilling finder du vores store udvalg af nye og brugte Opel modeller.

Opels modelprogram tilbyder en bred pallette af biler der opfylder de fleste behov uanset om jagten er gået ind på en lille pendlerbil, en større familie-/firmabil, en høj bil med let indstigning eller en 4×4.

Kig forbi eller book en prøvetur nedenfor – så finder vi sammen den bil, der passer bedst til jeres ønske og kørselsbehov.

Opel Karl

Fra 93.980 kr.

Opel Corsa

Fra 130.980 kr.

Opel Adam

Fra 162.980 kr.

Opel Astra

Fra 191.980 kr.

Opel Insignia Grand Sport

Fra 303.980 kr.

Opel Crossland X

Fra 178.980 kr.

Opel Zafira

Fra 273.980 kr.

Opel Mokka

Fra 218.980 kr.

Opel Grandland X

Fra 278.980 kr.

KONTAKT

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger omkring en ny eller brugt Opel, så kig endelig forbi på Hirsevej i Haderslev eller kontakt os på tlf. 74 52 36 50.

Autocentralen Haderslev
Hirsevej 1
6100 Haderslev
 74 52 36 50
Se åbningstider

 

BOOK PRØVETUR

Book nemt og enkelt en prøvetur i lige netop den Opel model du ønsker.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :

Opel i Haderslev

Autocentralen er din autoriserede Opel forhandler Haderslev med autoriset Opel værksted. Du finder Opel i Haderslev på hjørnet af Hirsevej.

 

Udstyr til din Opel

Trænger din Opel til nye, smarte fælge eller skal bilen have nye dæk, så har vi et stort udvalg fra de største og mest anerkendte mærker, som du kan vælge iblandt.

Ønsker du at beskytte bilens bagagerum mod daglig slid, så tilbyder vi specialtilpassede bagagerumsbakker til din Opel. Vil du ligeledes beskytte bilens bund mod vinterens sne og sjap, så anbefaler vi originale gummimåtter til din bil. Disse monteres i stedet for bilens filtmåtter i de måneder, hvor vejret er ekstra hård ved bilens kabine.

Kig forbi på Opel Haderslev på Hirsevej og oplev det store udvalg af originalt Opel tilbehør og lækkert merchandise.

Læs meget mere om Opel hos Autocentralen her.