Nissan Vejle

Nissan Vejle byder dig velkommen i vores store udstilling med både nye og brugte Nissan under ét tag.

På Bugattivej kan du lade jagten gå ind på både nye og brugte Nissan biler. Vi er både autoriseret Nissan forhandler og autoriseret Nissan værksted.

Nissan dækker dit behov uanset om du har behov for en skøn, mindre bil til de daglige ture, en større, praktisk familiebil eller du ønsker at sidde højt i en lækker crossover eller firehjulstrækker.

Hos Nissan Vejle hjælper vi dig godt på vej mod din drømmebil.

Læs meget mere om Nissan her.

KONTAKT

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger omkring en ny eller brugt Nissan, så skriv endelig eller kontakt os på tlf. 75 82 82 55.

Autocentralen Vejle
Bugattivej 4
7100 Vejle
75 82 82 55
Se åbningstider

 

BOOK PRØVETUR

Book nemt og enkelt en prøvetur i lige netop den Nissan model du ønsker.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Nissan i Vejle

Autocentralen er autoriseret Nissan Forhandler Vejle med autoriset Nissan værksted. Du finder Nissan i Vejle på Bugattivej 4 tæt på afkørsel 61.
Bilkøb er en stor beslutning og uanset om du er på udkig efter en Micra, Juke, Leaf, Pulsar, Qashqai, Evalia eller X-trail, så er vi klar til at byde dig på en prøvekørsel og hjælpe dig godt på vej, så du ender med den bil, der passer bedst til dine ønsker.

Nissan fordelsprogram

Som Nissan kunde kan du opnå store fordele, ved at melde dig ind i You+Nissan fordelsprogrammet. Spørg yderligere hos Nissan Vejle eller læs meget mere om Nissan kundeløfter.

Læs mere om Nissan her eller på Nissans hjemmeside.