Nissan Kolding

Uanset om du er på udkig efter en Micra, Juke, Leaf, Pulsar, Qashqai, Evalia eller X-trail, så hjælper Nissan Kolding dig godt på vej.

Vi hjælper dig med at finde den Nissan, der passer netop til dine ønsker og familiens kørselsbehov.

At køre en bil er en større investering. Derfor tilbyder vi dig attraktive vilkår uanset om du ønsker at købe eller privatlease din nye Nissan.
Med privatleasing lægger du en lav udbetaling, betaler en fast lav, månedlig ydelse og slipper for uforudsete udgifter til services.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Nissan Kolding.

Du kan læse meget mere om Nissan her.

KONTAKT

Autocentralen Kolding Egtved Allé

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger omkring en ny eller brugt Nissan, så kig endelig forbi på Egtved Allé.
Du kan også kontakte os på tlf. 75 50 12 00.

Autocentralen – Kolding Egtved Allé
Egtved Allé 1
6000 Kolding
75 50 12 00

 

BOOK PRØVETUR

Book nemt og enkelt en prøvetur i lige netop den Nissan model du ønsker.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Nissan i Kolding

Autocentralen i Kolding er din lokale Nissan forhandler og byder dig indenfor i flotte lokaler på Egtved Allé lige over for Kolding Storcenter og lige ved siden af Elgiganten.

Nissan modelprogram

Uanset om du ønsker dig en lille praktisk hverdagsbil, en større familiebil, en smart crossover eller en firehjulstrækker der er klar til eventyr – så hjælper vi dig med at finde den model der passer bedst til dine drømme.

Nissan på Egtved Allé i Kolding har et stort udvalg af modellerne i forskellige modelvarianter og vi glæder os til at byde dig på en prøvetur.

Læs meget mere om Nissan her.