Nissan Kolding

Nissan Kolding byder dig velkommen i vores store udstilling med både nye og brugte Nissan under ét tag.

På Bugattivej kan du lade jagten gå ind på både nye og brugte Nissan biler. Vi er både autoriseret Nissan forhandler og autoriseret Nissan værksted.

Nissan dækker dit behov uanset om du har behov for en skøn, mindre bil til de daglige ture, en større, praktisk familiebil eller du ønsker at sidde højt i en lækker crossover eller firehjulstrækker.

Hos Nissan Kolding hjælper vi dig godt på vej mod din drømmebil.

Læs meget mere om Nissan her.

KONTAKT

Autocentralen Kolding Egtved Allé

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger omkring en ny eller brugt Nissan, så skriv endelig eller kontakt os på tlf. 75 50 12 00.

Autocentralen Kolding
Egtved Alle 1
6000 Kolding
75 50 12 00
Se åbningstider

 

BOOK PRØVETUR

Book nemt og enkelt en prøvetur i lige netop den Nissan model du ønsker.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Nissan i Kolding

Autocentralen er autoriseret Nissan Forhandler Kolding med autoriset Nissan værksted. Du finder Nissan i Kolding på Egtved Alle tæt på afkørsel 61.
Bilkøb er en stor beslutning og uanset om du er på udkig efter en Micra, Juke, Leaf, Pulsar, Qashqai, Evalia eller X-trail, så er vi klar til at byde dig på en prøvekørsel og hjælpe dig godt på vej, så du ender med den bil, der passer bedst til dine ønsker.

Nissan fordelsprogram

Som Nissan kunde kan du opnå store fordele, ved at melde dig ind i You+Nissan fordelsprogrammet. Spørg yderligere hos Nissan Kolding eller læs meget mere om Nissan kundeløfter.

Læs mere om Nissan her eller på Nissans hjemmeside.