Hyundai Kolding

Velkomme hos Hyundai Kolding.

På Fynsvej 21-25 i Kolding finder du din lokale Hyundai forhandler med autoriseret værksted.

Uanset om du er på udkig efter en i10 som pendlerbil, en i20 til de lidt længere ture eller en i30 / i40 som familiebil, så har vi altid et stort udvalg du kan vælge imellem.

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning

Hyundai tilbyder Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning på næste samtlige modeller. Så brug bilen og kør alt det du vil – fabriksgarantien dækker i 5 år. Uanset hvor mange kilometer, du kører.

Når Hyundai til byder dette, så er det fordi , at de kender bilerne til bunds – ikke mindst kvaliteten og det mener de, skal komme alle de køreglade kunder til gavn.

Vi køreglæder os til at byde dig velkommen.

KONTAKT

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger omkring en ny eller brugt Hyundai, så kig endelig forbi på Fynsvej.
Du kan også kontakte os på tlf. 75 52 01 44.

Autocentralen Kolding – Fynsvej
Fynsvej 21-25
6000 Kolding
75 52 01 44
Se åbningstider

 

BOOK PRØVETUR

Book nemt og enkelt en prøvetur i lige netop den Hyundai model du ønsker.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Hyundai Kolding Syd

Autocentralen på Fynsvej i Kolding er din lokale Hyundai forhandler Kolding med autoriseret Hyundai værksted. Du finder os på Fynsvej 21-25 tæt ved banegården i Kolding.

 

Hyundai service værksted

Vores dygtige mekanikere hjælper dig hurtigt på vejen igen uanset om du har brug for et årligt serviceeftersyn, om bilens aircondition anlæg skal tjekkes eller om der er kommet buler i bilen.

Læs meget mere om Hyundai her.