Helt ny TUCSON
Book prøvetur idag

Velkommen til den helt nye Hyundia Tucson! Med den nye Tucson kan du glæde dig til et revolutionerende design, elektrificerede drivlinjer, masser af sikkerhed og komfort samt avanceret teknologi. Få din helt egen Danmarkspremiere. Kontakt din lokale Hyundai-forhandler for nærmere aftale.

Få alle sider af den helt nye TUCSON med

Vores produktspecialister, Kasper og Christian giver dig en detaljeret introduktion til den helt nye TUCON. Se med og kom helt tæt på en SUV, der viser vejen for fremtidens Hyundai-modeller.

“Dens finish, dens egenskaber og ikke mindst fremtoning gør den til en eye-catcher. Samtidig kører den fremragende – og hvad mere kan man så forlange.” Motorsiden.dk

Læs anmeldelsen

Futuristisk og innovativ

Den nye TUCSON udstråler kraft, elegance og dynamik! Bilen er proppet med interessante detaljer, heriblandt et helt nyt lygtesystem, som er en bærende del af designet. Indvendig har kabinen fået et renere og mere minimalistisk look.

TUCSON er fyldt med connectivity, der giver dig mulighed for at benytte Apple CarPlay™ og Android Auto. Med den store touchskærm på 10.25″ får du også adgang til Bluelink, hvorfra du kan styre forskellige funktioner i din nye SUV.

Nye drivlinjer

Den nye TUCSON bliver tilgængelig som benzin, diesel og mild hybrid. Disse kender vi allerede fra den nuværende TUCSON, men som noget helt nyt bliver hybrid og plug-in hybrid nu også muligt. Plug-in hybrid lanceres først senere.

Som standard har den nye TUCSON 7 airbags inkl. en helt ny centerairbag, vognbaneassistent med følgefunktion, eCall, automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse. Derudover er det muligt at tilkøbe endnu flere avancerede sikkerhedsfunktioner.

Komfort i topklasse

I den nye TUCSON er der mulighed for en lang række komfortfunktioner, f.eks. 10.25″ touchskærm og digital instrumentering, KRELL-lydsystem og 3-zonet klimaanlæg. Som noget helt nyt gør en smart walk-in-funktion det nemmere og hurtigere at komme ind og ud af bilen.

I bilens midterkonsol finder du et rum, hvor du kan lægge din mobil. Er din smartphone Qi-kompatibel, kan du oplade den helt uden et kabel. Effekten er øget fra 5W til 15W for endnu hurtigere opladning, og enheden har en integreret kølefunktion for at forhindre overophedning.

Book Tucson Prøvetur

Book nemt og enkelt en prøvetur i Tucson eller en af vores andre Hyundai modeller.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY