Hyundai:

Særlige versioner til kuldskære danskere

Indrømmet. Det er ikke altid særlig sjovt at være billist i Danmark i de kolde og mørke måneder. Specielt ikke fordi kulden her højt mod nord kan bide sig fast henover store dele af efterår, vinter og forår. Nu er der hjælp forude. Hyundai lancerer nemlig såkaldte Nordic Edition udgaver af tre af sine mest populære modeller; i10, i30 og KONA. Et særligt tilbud til danske bilister, der hader vinterens kulde. Mød Nordic Edition modellerne til åbent hus hos Hyundai i Kolding og Haderslev 6. og 7. oktober – inden vinteren bider sig fast.

Hyundai introducerer nu Nordic Edition udgaver af mikrobilen i10, den familievenlige i30 og mini-SUV’en KONA. Nordic Edition modellerne er skræddersyede til kuldskære, danske bilister, for hvem den lange, mørke og kolde vinterperiode kan være en barsk omgang.

Nordic Edition modellerne er derfor udstyret med varme i rat og forsæder samt fuldautomatisk klimaanlæg. På den måde bliver vinterkørslen langt mere behagelig.

”Der er som billist næppe noget mere irriterende end at køre rundt med kolde tæer og fingre og vente på, at der kommer blot en smule varme i den vinterkolde bil. Så med Nordic Edition gør vi det lidt sjovere – og betydeligt mere behageligt – at være billist her i det kolde, mørke nord,” siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark.

Tre vintervenlige modeller
Er man på udkig efter en vintervenlig mikrobil, tilbyder Hyundai Kolding og Haderslev en i10 1.0 Nordic Edition til priser fra blot 109.995 kr. Det betyder, at man sparer 15.000 kr. i forhold til, hvad man ellers skulle betale for en i10 med både fuldautomatisk klimaanlæg og varme i rat og forsæder samt en omfattende liste af øvrigt udstyr.

Har man brug for mere plads, er den familievenlige i30 1.0 T-GDi Nordic Edition det oplagte valg. Prisen starter ved 204.995 kr., hvilket er en besparelse på 5.000 kr. Har man brug for endnu mere plads, fås i30 stationcar fra blot 15.000 kr. mere.

Hvis man som så mange andre danskere er faldet pladask for Hyundais nye, skarpe mini-SUV, KONA, er der ingen grund til at fortvivle, bare fordi man er lidt kuldskær. KONA leveres nemlig for tiden i en 1.0 T-GDi Nordic Edition til priser fra 209.995 kr., hvilket betyder, at man også her sparer 5.000 kr.

Vinterhjul til spotpris
Da den kommende vinterperiode kommer, uanset om vi kan lide det eller ej, tilbyder Hyundai for tiden et sæt komplette vinterhjul til de nybagte ejere af en Nordic Edition model til en spotpris. Prisen for vinterhjulene er blot 4.995 kr. i en Nordic Edition udgave af i10 og i30 og 5.995 kr. i en Nordic Edition udgave af KONA. Det er besparelser på mellem 1.000 og 3.000 kr. i forhold til normalprisen.

Faceliftet Tucson – også vintervenlig
Til åbent hus-arrangementet hos Hyundai Kolding og Haderslev 6. og 7. oktober kan man også stifte bekendtskab med Hyundais populære og rummelige SUV, Tucson, der har fået et markant facelift. Priserne starter ved blot 254.995 kr. for en Tucson 1.6 GDi Life.

Tucson fås dog i første omgang ikke i en Nordic Edition. Til gengæld kan man tilkøbe en Pluspakke til blot 14.995 kr. i sin Tucson Life, og så får man bl.a. fuldautomatisk klimaanlæg og varme i rat og forsæder – samt 7” touchskærm med Apple CarPlay, fartpilot, køl i handskerum, ventilation til 2. sæderække, bakkamera og -sensor, aktiv vognbaneassistent, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse samt tagrælinger.

Hyundai Tucson-motorprogrammet består af to benzinmotorer med henholdsvis 132 hk og 177 hk og to dieselmotorer med enten 115 hk eller 136 hk. Alt efter motortype og -størrelse, tilbyder Hyundai valg mellem enten manuelt eller 7-trins automatgearkasse med dobbeltkobling. Afhængig af modelvariant, må den nye Tucson trække op til 1.900 kg.

Kontakt Autocentralen

AUTOCENTRALEN
KOLDING – FYNSVEJ

Fynsvej 21- 25, 6000 Kolding

AUTOCENTRALEN
HADERSLEV

Hirsevej 1, 6100 Haderslev