DEN HELT NYE NISSAN MICRA

Den 5. generation af Nissan MICRA er dristig af natur. Med et sporty, nyt design, Intelligent Mobility udstyr og dristige muligheder for personalisering er den helt nye Nissan MICRA klar til at bryde grænser. Det unikke Bose® Personal® Audio System kombineret med interiør i top kvalitet, giver den et særligt dristigt udtryk.

STARTPRIS 139.900 kr.
* BILEN ER VIST MED EKSTRAUDSTYR

Der er overraskende god plads i den nye Nissan Micra. Har du behov for at tage ekstra bagage eller større genstande med, kan du klappe sæderne ned eller anvende alle de smarte opbevaringsmuligheder, til dine personlige ejendele.

NISSAN AVANCERET INFOSKÆRM

INNOVATION LIGE FOR ØJNENE AF DIG.
Den NYE MICRAs avancerede infoskærm er udviklet til at minimere distraheringer, så føreren kan få mest muligt ud af køreturen. På den 5″ infoskærm får du et hurtigt overblik over alle relevante informationer, når du kører bil. Så slipper du for at kigge væk fra kørselsretningen.

HELE VERDEN TIL DIN RÅDIGHED.

Med NissanConnect* byder den NYE MICRA på navigation og infotainment-apps samt mulighed for integrering af din smartphone på en 7″ touchscreen. Uanset hvor du er, kan du nyde den frihed, der er ved at sætte sin lid til navigationssystemet og bare køre mod destinationen, finde den nærmeste tankstation eller få trafikinformationer. Lyt til DAB-radio, stream din egen musik eller forbind din telefon, så du kan foretage telefonopkald håndfrit, få adgang til dine playlister og meget mere.

NISSAN AUDIODISPLAY
7″ TOUCHSCREEN MED APPLE CARPLAY
Den nye Nissan MICRA fås med en 7″ touchscreen, hvorfra du kan vælge din favoritmusik som du kan nyde på køreturen. Køber du en MICRA Acenta, og har du har en iPhone, kan du også nyde godt af Apple Carplay*. Bare tilslut din telefon. Så har du adgang og kan betjene dine opkald og apps fra telefonen samt lytte til dine favoritplaylister – alt sammen i samme display.

BOSE PERSONAL AUDIOSYSTEM

UNIK LYDOPLEVELSE
Micras nye BOSE PERSONAL audiosystem giver en fantastisk lydoplevelse. Kabinen bliver din helt egen koncertsal – så når du er fremme ved distinationen, vil du sikkert ærgre dig over at køreturen er slut.

NISSAN INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

PARKERING ER EN SAND FORNØJELSE MED DEN NYE MICRA
Hvad nu, hvis det var nemmere at parallelparkere? Et bakkamera er dejligt, når du skal bakke – men når man skal parallelparkere, er det rart at kunne se mere end bare bag bilen. Derfor fås den nye Micra med Around View Monitor, der er unikt for biler i denne klasse. Around View Monitor består af fire kameraer, som giver dig et 360º udsyn over din bil hele vejen rundt og i fugleperspektiv. Du kan også vælge nærbilleder
foran, bagved, eller langs fortovet, så du får et bedre udsyn. Og da ikke alle forhindringer er stationære (ja, det er indkøbsvogne og barnevogne, vi taler om) hjælper Moving Object Detection dig med at holde øje med området omkring din NYE MICRA og advarer dig om bevægelige genstande i nærheden af den.

NISSAN INTELLIGENT DRIVING

SIKKERHED I SÆRKLASSE
Nyd oplevelsen af bilen hele vejen rundt med hjælp fra radarer, sensorer og kameraer. Den NYE MICRA har klassens nyeste og bedste sikkerhedsudstyr, som hjælper dig på hele køreturen. Det er som at have et tredje øje og en sjette sans på samme tid. Med Nissans intelligente køresystemer er din køreoplevelse både sikker og fornøjelig hver dag.

PASSER PÅ DIG

HELE TIDEN
Nissans intelligente køresystemer dækker de fleste scenarier, så du kan bevare kontrollen. Hvad enten du kører i byen, på landevejen eller hvis du bare holder stille, er teknologierne i den NYE MICRA altid klar til at give dig informationer og hjælpe dig, når du har brug for det.

MED NISSAN MICRA FÅR DU:

  • 3 ÅRS / 100.000 KM GARANTI
  • 12 ÅRS GARANTI MOD GENNEMTÆRING
  • SERVICEINTERVAL PÅ 20.000 KM (BENZIN) OG 30.000 KM (DIESEL), ELLER 1 ÅR.

KONTAKT AUTOCENTRALEN I VEJLE ELLER KOLDING

Kom og oplev den, find den, du vil have, og leg med alle mulighederne for at sammensætte dit helt eget design. Den helt nye Nissan Micra er klar hos Autocentralen på Egtved Allé i Kolding og hos Autocentralen Vejle, Bugattivej 4 i Vejle.

Forbrug (bl. kørsel): 20,8-31,3 km/l, CO2: 85-107 g/km. Prisen er ekskl. leveringsomkostninger på 3.880 kr. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbehold for udsolgte varer, trykfejl, leveringssvigt samt afgifts- og prisændringer. Priserne er gældende indtil 2. oktober 2017.

Kontakt

Kolding

Frank  Pedersen

Frank Pedersen

Nissan ansvarlig
27 87 16 09
fp@autocentralen.com

Kolding

Niels  Søgaard

Niels Søgaard

Sælger - Nissan, Honda
27 87 16 12
ns@autocentralen.com
 

Vejle

Per Hofman

Per Hofman

Sælger - Nissan ansvarlig
27 53 75 52
ph@autocentralen.com

Vejle

Frederik Rasmussen

Frederik Rasmussen

Nissan sælger
27 53 75 73
fra@autocentralen.com
 

Book Nissan prøvekørsel

PRØVETUR I NISSAN