Lakforsegling

Bilernes lak er i dag vandbaseret og ikke altid hærdet til at modstå det danske vejr og nedfald. Lakken lever naturligvis op til de krav fabrikken stiller, og på nye biler vil bilen være omfattet af lak garanti. Lakgaranti dækker dog ikke udefrakommende slid. Nedfald såsom harpiks, metalstøv, fugleklatter skader bilens lak og med en lakforsegling vil din lak bedre kunne modstå dette. Endvidere bliver bilen nemmere at rengøre og kan i højere grad modstå mindre vaskehalsridser.

Hvordan lakforsegler man?

Vi rengør først bilens lak med en special sæbe, der renser bilens overflade for fedt. Derefter smører vi bilen ind i en forsegling og lader den hærde. Vi fjerner denne form for voks/forsegling med en blød svamp og der ligges en beskyttende hinde på lakken. I tillæg på brugte biler polerer vi bilen først, således vaskehalsridser m.v. fjernes og lakken fremstår som ny og klar til forsegling. Vi tester, at forsegling lever op til vores krav. Eks. skal vand ”perle” på fronten i stedet for at ligge i en samlet vandsamling.
Når du afhenter din bil, så modtager du et certifikat på, at bilen har gennemgået vores lakforsegling med et anerkendt produkt.

Gode råd efter lakforsegling

Vasker du bil i vaskehal, anbefaler vi fortsat, at du tjekker børsterne i vaskehallen og vi anbefaler, at du vasker din bil jævnligt.
En lakforsegling bør gentages én gang årligt eller hvert andet år. Perler vandet af på fronten af bilen, så er det et godt tegn.

Kampagnepriser på nye og brugte biler

Lakforsegling på brugt bil:
Tilbud kr. 3.995 (normalpris kr. 4.995)

Lakforsegling på ny bil:
Tilbud kr. 3.495 (normalpris kr. 4.375)

Book tid
Autocentralen Kolding Egtved Allé

AUTOCENTRALEN
KOLDING – EGTVED ALLÉ

Egtved Allé, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
KOLDING – DIESELVEJ

Dieselvej 2 – 4, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
KOLDING – FYNSVEJ

Fynsvej 21- 25, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
HADERSLEV

Hirsevej 1, 6100 Haderslev

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
VEJEN

Vestermarksvej 1, 6600 Vejen

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
ESBJERG

Skagerrakvej 4, 6715 Esbjerg N

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
VEJLE

Bugattivej 4, 7100 Vejle

Salg :

Service:

Autocentralen Horsens SKODA VW SEAT

AUTOCENTRALEN
HORSENS

Vejlevej 1, 8700 Horsens

Salg :

Service:

Autoriseret værksted

Autocentralen er din lokale forhandler og autoriseret serviceværksted for Opel, Hyundai, Citroën, Nissan, Volkswagen, SKODA og Honda. Vi er desuden Audi-servicepartner.  Du møder os i store dele af Danmark og vi har afdelinger i Kolding, Haderslev, Vejle, Vejen, Esbjerg og Horsens.