Hyundai

Hos Autocentralen finder du Hyundai på Fynsvej i Kolding og Hirsevej i Haderslev.

Vi har mange års erfaring med Hyundai og bilerne har blandt nogle af de mest driftsikre, det har flere både danske og udenlandske tests vist.

Når du køber en ny Hyundai får du 5 års garanti uden kilometer begrænsning.

Her på siden finder du de 3 mest populære Hyundai tilbud lige nu.

For oplysninger omkring hele Hyundai modelprogram er du velkommen til at kommet et smut forbi en af vores butikker alternativt finder du oplysningerne på Hyundais hjemmeside

Alle Hyundai-modeller har 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Det er en garanti, ingen andre bilmærker kan matche.

Bliv sommerferieklar med den nye i30 stationcar fra Hyundai

Den splinternye i30 stationcar er nu klar til salg på det danske marked. Den prisvindende bil har med sit karakteristiske, dynamiske design og ikke mindst sin rummelighed fanget europæernes opmærksomhed. Og med et af klassens største bagagerum er den nye stationcar fra Hyundai et godt bud på en perfekt bil til sommerens kør selv-ferier. Priserne begynder ved 214.995 kr. Kom og prøv den til Åbent Hus i weekenden den 25. juni hos Autocentralen på Fynsvej i Kolding eller Hirsevej i Haderslev.

Den nye stationcar fra Hyundai fik mange roser, da den tidligere på året blev præsenteret i Europa. Motorjournalisterne var begejstrede for den nye smartere og mere rummelige generation af den populære i30-model. Og Hyundai Danmark har da også høje forventninger til den nye generation Hyundai i30 stationcar. Priserne begynder ved 214.995 kr.

Et af klassens største bagagerum
Det er noget om snakken, når Hyundai understreger bilens usædvanlige rummelighed. For med en længde på over 4,5 meter er der gjort plads til et bagagerum på hele 602 liter og yderligere 1.650 liter, hvis bagsæderne lægges ned. Det gør bilens bagagerum til et af klassens største.
Den nye stationcar er 20 cm længere end 5-dørs udgaven, så der er god plads til barnevognen og feriebagagen. Og det er jo praktisk, især nu hvor sommerferien står for døren. Med i30 stationcar har man god mulighed for at blive rigtig sommerferieklar. De fleste andre bilmærker yder typisk kun 2-3 års garanti, men Hyundais høje driftssikkerhed, gør at vi også på den nye i30 stationcar naturligvis kan tilbyde Danmarks bedste garanti på fem år uden kilometerbegrænsning.

En prisvinder med sikkerheden i orden
Hyundai i30 stationcar er resultatet af Hyundais nye, europæiske designlinje, og bilen er da også blevet rost for sin elegance. Den nye stil har sikret, at Hyundai i30 allerede har vundet en prestigefyldt designpris – nemlig den internationale designpris IF Produkt Design Award 2017.

Hyundais sans for sikkerhed og lækkerhed kommer også til udtryk indvendigt. Allerede fra standard er der bl.a. aircondition, Bluetooth, fartpilot, LED kørelys, sidespejle med LED blink og varme, attention assistent, automatisk nødbremse, vognbaneassistent og meget andet.
På motorside er der mulighed for at vælge mellem to benzinudgaver – den moderne 1.0 T-GDI motor med 120 hk eller og den helt nye 1.4 T-GDI med 140 hk – samt en 1.6-liters dieselmotor med enten 110 eller 136 hk. Hyundais nye 7-trins dobbeltkoblingsgear vil være et muligt tilvalg til flere modeller.

Oplev og få en prøvetur i Hyundai i30 stationcar hos Autocentralen på Fynsvej i Kolding eller Hirsevej i Haderslev.

Her finder du Hyundai hos Autocentralen

Hyundai i Kolding:

Autocentralen A/S

Fynsvej 21-25
6000 Kolding

75 52 01 44
salg.kolding@tegllund.dk

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
09.00 – 17.30

Søndag:
11.00 – 16.00

Ejvind Christensen

Ejvind Christensen

Sælger
27 53 75 65
ec@autocentralen.com
Hyundai i Haderslev:

Autocentralen

Hirsevej 1
6100 Haderslev

74 52 36 50
salg.kolding@tegllund.dk

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
09.00 – 17.30

Søndag:
11.00 – 16.00

Poul Jørgensen

Poul Jørgensen

Afdelingschef
27 87 16 70
pgj@autocentralen.com
 

Book din prøvetur i Hyundai her

PRØVETUR I HYUNDAI