Hyundai Kona

Selvsikker og enestående. Den nye KONA er designet til at få opmærksomhed.

Den kompakte SUV appellerer til en aktiv livsstil, og kommer med et prisskilt fra kun 183.975 kr.

Hyundai Kona hører til den mindre SUV klasse og selvom den kun har været på markedet i et halv år er den blevet tag rigtigt godt imod af danskerne.

Designet er både udtryksfuldt og emotionelt med muskuløse former: Smalle LED-lygter, store hjul og masser af muligheder for individualisering. Bilen kan nemlig fås i tofarvet lakering. Taget og dørstolperne har én farve, mens resten af karosseriet har en anden. Og for at understrege det frække og livsstilsagtige, er der også mulighed for forskellige farvepakker til kabinen: Farvede syninger på sæderne og rattet samt detaljer omkring luftdyser og gearknop. Under hjelmen kan man vælge mellem to benzinmotorer – 1.0 T-GDI med 120 hk og 1.6 T-GDI med 177 hk og firehjulstræk med automatgear med dobbeltkobling også kaldet DCT, hvilket er usædvanligt i den kompakte SUV-klasse.

Dristig og sikker
Selvom KONA har et frygtløst design, så kan man roligt føle sig sikker. Bilen har nemlig modtaget de maksimale fem stjerner i Euro NCAP sikkerhedstesten, og er dermed en af de mest sikre i sin klasse. For allerede ved standardudgaven Life har KONA automatisk nødbremse, der med sin radarbaserede teknologi virker op til 180 km/t. Og i byen spotter den fodgængere med dens indbyggede fodgængergenkendelse.

Få et stilsikkert, frækt og sikkert køretøj – få en prøvetur i den nye Hyundai Kona. Du får naturligvis Hyundai´s velkendte femårs garanti uden kilometerbegrænsning med i købet.

Kom ind og prøv den nye SUV, Hyundai Kona, hos Autocentralen på Fynsvej i Kolding eller Hirsevej i Haderslev.

Kontakt Autocentralen

AUTOCENTRALEN
KOLDING – FYNSVEJ

Fynsvej 21- 25, 6000 Kolding

AUTOCENTRALEN
HADERSLEV

Hirsevej 1, 6100 Haderslev