Danmarkspremiere:
Ny Hyundai i20

Den nye Hyundai i20 har fået et markant facelift, hvor bilens ydre er blevet strammet op, og hvor man indenfor bliver mødt af mere udstyr og flere valgmuligheder – og det til priser, der starter ved blot 132.995 kr. Mød den nye, opdaterede i20 til Danmarkspremiere hos Autocentralen i Haderslev og på Fynsvej i Kolding søndag den 23. september.

Hyundai i20 har etableret sig som en af de mest populære biler i klassen. Den har vundet designpriser, den er blev rost til skyerne af både anmeldere og ejere, og den er blevet kåret til en af de mest holdbare biler på markedet. Nu kommer i20 i en ny og forbedret version med opdateret design, hvor de ydre linjer er blevet frisket op, og indvendig er bilen blevet trimmet, og Bluetooth og aircondition er blevet standard. Og søndag den 23. september kl. 11-16 kan den opleves hos Autocentralen Haderslev og på Fynsvej i Kolding. Priserne starter ved 132.995 kr.

Foran er den faceliftede i20 – som andre nye Hyundai-modeller – blevet udstyret med den specielle ’cascading’ kølergrill, og bagpå finder man en opdateret kofanger og nydesignede baglygter. Alt sammen er med til at give bilen et mere dynamisk udseende. Derudover er sikkerhedsudstyret blevet opgraderet med bl.a. automatisk nødbremse, fjernlysassistent og træthedsregistrering som tilvalg.

To udstyrsvarianter

Hyundai i20 leveres i en 5-dørs udgave i to udstyrsvarianter: Life og Trend. Allerede basisudgaven, Life, er rigtig godt udstyret – med bl.a. aircondition, Bluetooth og el-spejle med varme og sideblinklys, seks airbags, ESP, Hill Assist-system og automatisk aktivering af katastrofeblink ved hård opbremsning. Med Trend, der koster 22.000 kr. mere, får man bl.a. flere hestekræfter, varme i forsæder og rat, 7” touchskærm, Apple CarPlay, baksensor og -kamera, fartpilot samt vognbaneassistent.
’Udstyr, udstyr og udstyr’ synes at være mantraet for stadigt flere danske bilkøbere. I hvert fald har Hyundai gennem de seneste par år oplevet en stadigt stigende efterspørgsel på biler med en lang udstyrsliste.

Fem forskellige udstyrspakker til den nye i20

Af de fem pakker er der først og fremmest en komfortpakke til i20 Life med bl.a. varme i forsæder og rat. Derudover er der fire udstyrspakker til i20 Trend: En lys og syn pakke med automatisk nedblændeligt bakspejl og regnsensor, og en DK-pakke med bl.a. armlæn foran, automatisk nedblændeligt bakspejl, sidespejl med elektrisk foldefunktion, højdejusterbare sikkerhedsseler foran, fuldautomatisk klimaanlæg og regnsensor.

Til Hyundai i20 Trend introduceres der også en sikkerhedspakke med forlygter med bi-funktion, som leverer et skarpere og mere intenst lysmønster, statisk kurvelys, LED-kørelys, automatisk nødbremse, aktiv vognbaneassistent, automatisk nedblænding og træthedsassistent.

Endelig er der også mulighed for en sky vision pakke med panoramasoltag, mørktonede bagruder, regnsensor og bakspejle med automatisk nedblænding.
Pakkerne er fabriksmonterede og koster fra 2.995 kr. til 14.995 kr. alt efter indhold, og da man fint kan putte mere end én pakke i bilen, er der rig mulighed for at få en ny, faceliftet i20 spækket med udstyr.

Modelprogram og priser

Den faceliftede i20 fås udelukkende med benzinmotorer, og der er tre forskellige at vælge imellem: En firecylindret 1.25-liters motor uden turbo med enten 75 eller 84 hk og en trecylindret 1.0 turbomotor med 100 hk. Som noget nyt fås motoren med 100 hk også med 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse DCT.
Indgangsmodellen er en i20 Life 1.25 med 75 hk, der fås fra 132.995 kr. Dernæst i20 Trend 1.25 med 84 hk, hvor priserne begynder ved 154.995 kr. Og endelig som toppen af poppen en i20 Trend 1.0 T-GDi med 100 hk, der fås fra 159.995 kr.

Kontakt Autocentralen

AUTOCENTRALEN
KOLDING – FYNSVEJ

Fynsvej 21- 25, 6000 Kolding

AUTOCENTRALEN
HADERSLEV

Hirsevej 1, 6100 Haderslev