Nissan varevogne

Autocentralen er din leverandør af Nissan Varevogne i Sydjylland. Vi hjælper dig med at finde den varevogn der passer bedst til dig og finder den finansieringsløsning som I ønsker.

Din partner til Nissan varevogne

Nissan varevogne er det oplagte valg, hvis du er på udkig efter en ny varevogn til din forretning. Med eks. Nissan NV300 er der plads til 3 Europaller i lastrummet, du kan også få en hårdfør Navara eller en NT400, som er en stærk arbejdshest med lave ejerskabsomkostninger.

Nissan garanti

Nissan tilbyder 5 års garanti på varevogne – en garanti, der omfatter:

  • 5 år eller 160.000 km med kofanger til kofanger beskyttelse
  • 5 års lakgaranti – dækker lakerede karrosseridele
  • 5 ås garanti på originale dele & tilbehør fra NISSAN
  • 5 års vejhjælp – dækker havari, uheld og hændelser, der ikke er omfattet af garantien, som f.eks. punkteringer, tabte nøgler eller brug af forkert brændstof.
  • 12 års gennemtæringsgaranti på NAVARA.

Og med serviceintervaller på 1 år eller 20.000 km for dieselmodeller har du 5 års ro i sindet.

Læs mere om Nissan varevogne.

Din næste varevogn

Når jagten går ind efter ny varevogn vil vi gøre alt for at du får den bil der passer bedst til virksomhedens behov. Er der behov for inventarløsninger, så der er orden i varebilen og dit personale nemt finder værktøj og tilbehør, så sørger vi for dette inden levering. Ønsker du foliering af bilen med logo og salgsbudskaber, så har vi en afdeling der hjælper med dette, så bilen er klar når du får den leveret.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den bil, der passer bedst til din forretning.

KONTAKT AUTOCENTRALEN ERHVERV