Hyundai varevogne

Autocentralen i Kolding og Haderslev er din leverandør af Hyundai varevogne. Vi hjælper dig med at finde den varevogn der passer bedst til dig og finder den finansieringsløsning som I ønsker.

Din partner til Hyundai varevogne

Hyundai H350 har en fleksibel platform, så du kan få bygget varevognen efter dit ønske. Derudover får du en fremragende komfort i kabinen.

Lastekapaciteten på op til 12,9 m3 giver plads til hele 5 europaller i udgaven med lang akselafstand. Den korte model giver dig op til 10,5 m3 lastekapacitet og kan nemt rumme 4 europaller. Fælles for begge varianter er den rummelige kabine med det klar udsyn og den suveræne komfort.

Læs meget mere om Hyundai varevogne.

Din næste varevogn

Når jagten går ind efter ny varevogn vil vi gøre alt for at du får den bil der passer bedst til virksomhedens behov. Er der behov for inventarløsninger, så der er orden i varebilen og dit personale nemt finder værktøj og tilbehør, så sørger vi for dette inden levering. Ønsker du foliering af bilen med logo og salgsbudskaber, så har vi en afdeling der hjælper med dette, så bilen er klar når du får den leveret.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den bil, der passer bedst til din forretning.

KONTAKT AUTOCENTRALEN ERHVERV

Hos Autocentralen Erhverv har du altid en dedikeret erhvervskonsulent, der hjælper dig igennem hele processen fra køb af varevogn til afhændelse. Vi er din samarbejdspartner og tilbyder en komplet pakke af serviceydelser, der hjælper din virksomhed til optimal driftsøkonomi og effektivitet. Vi har et stort udvalg af nye og brugte varebiler fra Opel, Hyundai, Nissan, Volkswagen og Citroën. Med det brede sortiment finder vi en bil der passer bedst til din virksomheds ønsker og behov. Vi køreglæder os til at hjælpe dig.