Brugte Opel

I mere end 30 år har Autocentralen forhandlet og serviceret Opel og vi brænder for mærket. Total set har vi over 1.000 nye og brugte biler og uanset hvor du besøger os, så har vi altid et stort udvalg af nyere, velholdte, brugte Opel biler. Skulle drømmebilen dukke op i en afdeling langt fra dig, så kontakt blot din nærmeste Autocentralen afdeling, så sørger vi for at fragte bilen dertil, så du kan få en prøvetur i bilen.
Uanset om drømmebilen er en ny eller brugt bil, så er det vigtigt at prøve bilen , så du kan se, om den passer til dit kørselsmønster og kørselsbehov i hverdagen.

Autocentralen har et stort udvalg af nyere, brugte Opel biler. Med otte afdelinger i 6 byer finder du nemt den bil der passer til netop dit behov uanset om du har behov for en lille pendlerbil, en praktisk familiebil eller en smart crossover.

Når du har fundet drømmebilen, så gør vi alt for, at du hurtigt kan komme på vejen og få masser af køreglæde.

Se udvalget af brugte Opel
Autocentralen Kolding Egtved Allé

AUTOCENTRALEN
KOLDING – EGTVED ALLÉ

Egtved Allé, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
KOLDING – DIESELVEJ

Dieselvej 2 – 4, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
KOLDING – FYNSVEJ

Fynsvej 21- 25, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
HADERSLEV

Hirsevej 1, 6100 Haderslev

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
VEJEN

Vestermarksvej 1, 6600 Vejen

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
ESBJERG

Skagerrakvej 4, 6715 Esbjerg N

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
VEJLE

Bugattivej 4, 7100 Vejle

Salg :

Service:

Autocentralen Horsens SKODA VW SEAT

AUTOCENTRALEN
HORSENS

Vejlevej 1, 8700 Horsens

Salg :

Service:

Brugte biler hos Autocentralen

Hos Autocentralen har vi et stort udvalg af brugte Opel. Men vi byder også på et stort udvalg af nyere, brugte Hyundai, Citroën, Honda, DS, Nissan, Volkswagen og SKODA skarpe priser og i flot stand. Kig forbi en af vores otte afdelinger og oplev bilerne helt tæt på. Tag familien med og få en prøvetur så du kan mærke, om det er den helt rigtige bil til den daglige kørsels på arbejde, til golf, til fodbold, på udflugt i det grønne eller når familien skal på bilferie sydpå.

BRUGT BIL MED RE:DRIVE

Mange af vores brugte biler er certificeret med RE:DRIVE, der giver dig en lang række fordele såsom 6 måneders totalgaranti og 12 måneders vejhjælp. RE:DRIVE-stemplet gives til biler, der er under 5 år gamle med under 100.000 kilometer i dækkene.