Brugte Nissan

Hos Autocentralen forhandler og servicerer vi nye og brugte Nissan. Vi brænder for mærket og vi kender alt til bilerne. Vores personale giver dig den bedste rådgivning, så du får den bil der passer bedst til netop dit behov. Vi forhandler nye Nissan fra afdelingerne på Egtved Allé i Kolding og Vejle men har nyere, brugte Nissan i alle otte afdelinger. Skulle du falde for en brugt Nissan i en af vores afdelinger langt fra dig, så hjælper vi gerne med at du kan få en prøvetur så du kan opleve drømmebilen helt tæt på.

Når du har fundet drømmebilen, så gør vi alt for, at du hurtigt kan komme på vejen og få masser af køreglæde.

Se udvalget af brugte Nissan
Autocentralen Kolding Egtved Allé

AUTOCENTRALEN
KOLDING – EGTVED ALLÉ

Egtved Allé, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
KOLDING – DIESELVEJ

Dieselvej 2 – 4, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
KOLDING – FYNSVEJ

Fynsvej 21- 25, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
HADERSLEV

Hirsevej 1, 6100 Haderslev

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
VEJEN

Vestermarksvej 1, 6600 Vejen

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
ESBJERG

Skagerrakvej 4, 6715 Esbjerg N

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
VEJLE

Bugattivej 4, 7100 Vejle

Salg :

Service:

Autocentralen Horsens SKODA VW SEAT

AUTOCENTRALEN
HORSENS

Vejlevej 1, 8700 Horsens

Salg :

Service:

Brugte biler hos Autocentralen

Foruden det store udvalgt af nyere, velholdte, brugte Nissan biler har vi også et stort udvalg af brugte Citroën, DS, Honda, Hyundai, Volkswagen og SKODA skarpe priser og i flot stand. Finder du ikke din drømmebil hos din nærmeste Autocentral afdeling så skal du ikke bekymre dig. Vi hjælper gerne med at få den brugte bil hjem, der lever op til dine daglige kørselsbehov og dine ønsker.

Autoriseret Nissan værksted

På vores Nissan værksted i Vejle og på Egtved Allé i Kolding står vores dygtige og specialuddannede Nissan mekanikere klar til at give dig og din bil branchens bedste service. Kontakt os for en skarp pris på serviceeftersyn eller reparation af din Nissan.

RE:DRIVE stemplet til din brugte bil

Mange af vores brugte Nissan biler er certificeret med RE:DRIVE, der giver dig en lang række fordele såsom 6 måneders totalgaranti og 12 måneders vejhjælp. RE:DRIVE-stemplet gives til biler, der er under 5 år gamle med under 100.000 kilometer i dækkene.