Brugte Hyundai

Hos Autocentralen forhandler og servicerer vi nye og brugte Hyundai i Haderslev og Kolding. Alle Hyundai-modeller har 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Har du fundet en brugt Hyundai der eksempelvis er 3 år gammel, så er der fortsat 2 års garanti uden kilometerbegrænsnig.  Det er en garanti, ingen andre bilmærker kan matche.

Har du fået øje på en brugt Hyundai i en af vores afdelinger langt fra dig, så kontakt os og vi sørger for at du kan få en prøvetur i den afdeling der er nærmest dig. Så kan du se om bilen passer præcis til dine drømme og behov i hverdagen. Vi hjælper dig med at finde den bil der passer til netop dit behov uanset om du har behov for en lille pendlerbil til hverdagen, en stor, praktisk familiebil eller en smart og let-indstigelig crossover.

Når du har fundet drømmebilen, så gør vi alt for, at du hurtigt kan komme på vejen og få masser af køreglæde.

Se udvalget af brugte Hyundai
Autocentralen Kolding Egtved Allé

AUTOCENTRALEN
KOLDING – EGTVED ALLÉ

Egtved Allé, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
KOLDING – DIESELVEJ

Dieselvej 2 – 4, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
KOLDING – FYNSVEJ

Fynsvej 21- 25, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
HADERSLEV

Hirsevej 1, 6100 Haderslev

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
VEJEN

Vestermarksvej 1, 6600 Vejen

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
ESBJERG

Skagerrakvej 4, 6715 Esbjerg N

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
VEJLE

Bugattivej 4, 7100 Vejle

Salg :

Service:

Autocentralen Horsens SKODA VW SEAT

AUTOCENTRALEN
HORSENS

Vejlevej 1, 8700 Horsens

Salg :

Service:

Brugte biler hos Autocentralen

Foruden det store udvalgt af nyere, velholdte, brugte Hyundai biler har vi også et stort udvalg af brugte Citroën, DS, Honda, Nissan, Volkswagen og SKODA skarpe priser og i flot stand. Finder du ikke din drømmebil hos din nærmeste Autocentral afdeling så skal du ikke bekymre dig. Vi hjælper gerne med at få den brugte bil hjem, der lever op til dine daglige kørselsbehov og dine ønsker.

Autoriseret Hyundai værksted

På vores Hyundai værksted i Haderslev og på Fynsvej i Kolding står vores dygtige og specialuddannede Hyundai teknikere klar til at give dig og din bil branchens bedste service. Kontakt os for en skarp pris på serviceeftersyn eller reparation af din Hyundai.

RE:DRIVE stemplet til din brugte bil

Foruden 5 års fabriksgaranti uden kilometerbegrænsning er mange af vores brugte Hyundai biler certificeret med RE:DRIVE, der giver dig en lang række fordele såsom 6 måneders totalgaranti og 12 måneders vejhjælp. RE:DRIVE-stemplet gives til biler, der er under 5 år gamle med under 100.000 kilometer i dækkene.