Brugte Citroën

Vi har solgt både nye og brugte Citroën biler siden 1986 og er vilde med mærket. Vi er Syd- og Sønderjyllands største bilhus og har over 1.000 nye og brugte biler på lager.

Kig forbi en af vores otte afdelinger og oplev bilerne helt tæt på. Tag hele familien med og få en prøvetur så du kan mærke, om det er den helt rigtige bil til den daglige kørsels på arbejde, til håndbold, til familieudflugter i det grønne eller når bilen skal pakkes til den årlige bilferie sydpå. Vi vejleder og hjælper dig med at finde den bil der passer til netop dit behov uanset om du har behov for en lille pendlerbil, en praktisk familiebil eller en smart crossover.

Når du har fundet drømmebilen, så gør vi alt for, at du hurtigt kan komme på vejen og få masser af køreglæde.

Se udvalget af brugte Citroën
Autocentralen Kolding Egtved Allé

AUTOCENTRALEN
KOLDING – EGTVED ALLÉ

Egtved Allé, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
KOLDING – DIESELVEJ

Dieselvej 2 – 4, 6000 Kolding

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
HADERSLEV

Hirsevej 1, 6100 Haderslev

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
VEJEN

Vestermarksvej 1, 6600 Vejen

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
ESBJERG

Skagerrakvej 4, 6715 Esbjerg N

Salg :

Service:

AUTOCENTRALEN
VEJLE

Bugattivej 4, 7100 Vejle

Salg :

Service:

Autocentralen Horsens SKODA VW SEAT

AUTOCENTRALEN
HORSENS

Vejlevej 1, 8700 Horsens

Salg :

Service:

Brugte biler hos Autocentralen

Foruden det store udvalgt af nyere, velholdte, brugte Citroën og DS biler har vi også et stort udvalg af brugte Honda, Hyundai, Nissan, Volkswagen og SKODA skarpe priser og i flot stand. Finder du ikke din drømmebil hos din nærmeste Autocentral afdeling så skal du ikke bekymre dig. Vi hjælper gerne med at få den brugte bil hjem, der lever op til dine daglige kørselsbehov og dine ønsker.

Autoriseret Citroën værksted

På vores Citroën værksted i Haderslev og på Egtved Allé i Kolding står vores dygtige og specialuddannede Citroën teknikere klar til at give dig og din bil branchens bedste service. Kontakt os for en skarp pris på serviceeftersyn eller reparation af din Citroën.

RE:DRIVE stemplet til din brugte bil

Mange af vores brugte Citroën biler er certificeret med RE:DRIVE, der giver dig en lang række fordele såsom 6 måneders totalgaranti og 12 måneders vejhjælp. RE:DRIVE-stemplet gives til biler, der er under 5 år gamle med under 100.000 kilometer i dækkene.