Brændstof- og indsugningsrens

Beskyt og vedligehold din bil med en effektiv brændstof- og indsugningsrens . Vi kobler en rensemaskine direkte på bilens brændstofanlæg – uanset om bilen er med benzin- eller dieselmotor – og en renseproces af din bils motor starter. Processen tager ca. 45-60 minutter.

Hvorfor vælge brændstof- og indsugningsrens

Brændstof- og indsugningsrens renser effekt effektivt hele bilens brændstofsystem, den genopretter brændstofsystemets ydeevne og kan mindske koldstartsproblemer og urolig tomgang.

Når din bil får foretaget en brændstof- og indsugningsrens, vil du opleve en række fordele såsom en renere udstødning, bedre acceleration og mere trækkraft og dermed en mindre belastning på motoren. Dette forlænger motorens levetid – herunder dyser, EGR ventil, katalysator og partikelfilter. Der er stor mulighed for en bedre brændstoføkonomi og derved forbedring for både miljøet og din pengepung.

De ovenstående fordele afhænger naturligvis af, hvor tilsodet brændstofanlægget er og det aktuelle kørselsmønster.

Book tid til rens af bilens motor

Prisen for brændstof- og indsugningsrens er fra kun 995 kr. i en begrænset kampagneperiode.

Kampagnen gælder i følgende afdelinger: Autocentralen Vejen, Vejle, Haderslev og Kolding – Fynsvej.

Book tid

Autoriseret værksted

Med otte afdelinger fra Horsens i Nord, Esbjerg i Vest og Haderslev i Syd er Autocentralen din lokale forhandler og autoriseret serviceværksted for Opel, Hyundai, Citroën, Nissan, Volkswagen, SKODA, SEAT og Honda. Vi er desuden Audi-servicepartner.

Er din bil på værksted i forbindelse med reparation, årligt servicetjek, aircondition service eller lignende, så sørger vi hurtigt for at få bilen op på liften og få ordnet bilen, så I hurtigt kan komme på vejen igen.